Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #42: Mette-bandens store kup

Dagens Avis handler om PET’s bevæbning af terrorister i Danmark og den nye regerings ønske om endnu mere censur i medierne.

En 27-årig mand blev i går i Østre Landsret idømt 12 års fængsel for forsøg på terrorisme, efter at han blandt andet købte to pistoler af en politiagent, skriver DR. Jeg bemærker, at våbenhandlen foregik ved indkøbscenteret Field’s på Amager. Det kan selvfølgelig være et tilfældigt sammentræf, men det kan også være, at PET har udset Field’s som lokation til deres operationer, herunder måske også deres eventuelle påvirkning af den psykisk syge unge mand, der gik amok med en sportsriffel. Den nye dom afslører, at PET aktivt arbejder på at bevæbne terrorister i Danmark for så i hvert fald nogle gange at bruge det imod dem i retten bagefter, inden de når at skyde folk. Det kan også være, at PET er blevet beordret til f.eks. at lade den psykisk syge gennemføre sit skyderi på det tidspunkt, da nogen har vurderet, at de politiske fordele opvejer risikoen ved sådan en drabelig operation i eget land.

Ellers er den store nyhed jo den nye SMV-regering, som er en flertalsregering, hvilket betyder, at Mette Frederiksen nu har endnu mere magt, end hun havde før. Nu skal hun bare have det klappet af med de to andre medlemmer af “Mette-banden”.

Foto: En kreativ person på Facebook. “Skide godt Mette!”

Punkt 7.4 i regeringsgrundlaget handler om medier. Afsnittet starter således:

“Stærke og frie medier er en forudsætning for et sundt demokrati.”

Helt enig. Hvad så med at sætte medierne fri ved at fjerne mediestøtten? Medierne er jo ikke frie, når de er finansieret af dem, der har magten. Det undgår også denne regering at forholde sig til, hvilket man jo godt forstår, da deres magt afhænger af, at de fortsat har kontrol over pressen ved at kontrollere finansieringen af den. Punkt 7.4 fortsætter med et indpakket budskab om, at regeringen vil øge censuren på de sociale medier og for bloggere.

Den nye regering mener, at de ledige bliver sat fri ved at lukke jobcentrene. Hvorfor skal medierne så ikke også sættes fri ved at lukke den offentlige støtte til dem og gøre dem 100 % private?

Apropos ytringsfrihed på de sociale medier, så har Twitter suspenderet en profil, der følger Elon Musks privatfly ud fra offentligt tilgængelige kilder. Det er åbenbart stadigvæk noget selektivt, hvor Twitter tillader brugerne at ytre sig frit.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 15.12.2022


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x