Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #43: Twitter-nedtagningen ligner velkoordineret rod

Twitter er nu begyndt at udelukke journalister fra mainstreampressen. Det ligner mere og mere et forsøg på at gøre Twitter til et socialt medie, der både er uønsket af hovedstrømmen og modstrømmen.

Elon Musk kan således blot være den excentriske frontfigur i en planlagt operation for at gøre det sværere for borgere at trænge igennem med ytringer til en stor masse.

Det er påfaldende, at de forskellige store sociale medier bruger forskellige strategier til at kvæle ytringsfriheden og -penetrationen. Twitter bruger som sagt en strategi, der bedst kan beskrives som rodet, men som i hvert fald får massiv omtale i hovedstrømmen, mens det sociale medie er frit fald. LinkedIn har en rå strategi, idet flere sundhedsfagfolk er blevet permanent slettet fra platformen, fordi de har foretaget kritiske ytringer om covid-19. Dette sker helt uden omtale i hovedstrømmen. Jeg blev f.eks. permanent slettet, fordi jeg gentagne gange gjorde opmærksom på, at ernæringsforskning havde vist, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom, og at kosttilskud med tilstrækkelig høj dosis D-vitamin kunne træde i stedet for vaccinerne. Facebook bruger nu hovedsageligt avancerede algoritmer, der skaber en usynlig form for censur, ligesom de misbruger begrebet ‘fakta’ til at ensrette narrativer og holdninger til tidens store spørgsmål. Konsekvensen er, at man som bruger nu oplever en rimelig høj grad af ytringsfrihed, selvom ytringspenetrationen er meget lav.

Apropos manipulerende journalistik, så har Pressenævnet udtalt kritik af DR-programmet ‘Ellen Imellem’, der lokkede forskere i baghold angrebet af konspirationsteoretikere med DR-journalister som mellemmænd.

Den nye regering vil afskaffe Store Bededag for at skaffe flere penge til krig. En religionsforsker udtaler, at det kan blive en glidebane, hvis man fjerner Store Bededag. Det er også et voldsomt symbol at sende, at man vil eliminere den årlige dag, der er dedikeret til at bede Gud om hjælp – og så tilmed for at skaffe finansiering til at støtte den zionistiske krig i Ukraine. Fredsbevægelsen glimrer stadigvæk ved sit fuldstændige fravær i den offentlige diskurs.

Bioteknologien i vaccinerne

Den australske læge David Nixon har konsulteret med andre eksperter, der bekræfter ham i, at det er mikrokredsløb, han har fundet i fire Pfizer-covid-19-vacciner fra det samme batch. Andre forskere rundt omkring i verden har gjort samme fund. Det underbygger teorien om, at et hemmeligt formål med vaccinerne er, uden samtykke, at installere et bioteknologisk styresystem i menneskekroppen. Hvis det var mig, der havde fået sprøjtet det ind i min krop, så ville jeg føle mig voldtaget. Jeg ville gøre, hvad jeg kunne for at få sagen efterforsket til bunds, så de mistænkte kunne få en rimelig straf, og så jeg kunne få en rimelig erstatning for overgrebet. Jeg ville også gøre alt, hvad jeg kunne for få fjernet den installerede teknologi, og hvis det ikke var muligt, så ville jeg i det mindste forsøge at minimere de sundhedsmæssige risici ved at have den slags ubehagelige sprøjtemidler i kroppen. Jeg ville også kræve erstatning for mine måske livslange udgifter til disse kompensatoriske tiltag.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 16.12.2022

Cover: Unsplash.com (ThisisEngineering RAEng)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x