Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Københavns Politi beskytter religiøse fanatikere, der vil udslette os

I mine studier af zionismens historie og metoder falder jeg ofte over noget ganske chokerende. Jeg har tidligere beskrevet, hvordan Sabbatai Zevi i 1600-tallet fik overbevist halvdelen af verdens jøder til at tro, at han var deres nye Messias, hvorefter han indførte et noget alternativt moralsk kodeks som bedst kan beskrives som satanisk. Sabbatai Zevi […]

I mine studier af zionismens historie og metoder falder jeg ofte over noget ganske chokerende. Jeg har tidligere beskrevet, hvordan Sabbatai Zevi i 1600-tallet fik overbevist halvdelen af verdens jøder til at tro, at han var deres nye Messias, hvorefter han indførte et noget alternativt moralsk kodeks som bedst kan beskrives som satanisk. Sabbatai Zevi […]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x