Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #44: Overdødeligheden i Australien har været “utroligt høj” i år, viser ny analyse

Dagens Avis handler om overdødeligheden i Australien og vigtigheden af at udvikle den mentale evne til at håndtere frygtpolitikken.

Moderne politik er frygtbaseret politik. Det er dog ikke noget, Mette Frederiksen har opfundet, selvom hun er mester i frygtpolitikkens kunst. Den enkelte kan udvikle robustheden mod frygtens manipulationer ved at udvikle mindfulness med følelsen af frygt. Det gør det muligt at tænke rationelt og klart, selvom Mette Frederiksen truer med ragnarok, hvis vi ikke makker ret og lader hende beskytte og frelse os mod verdens ondskab.

Frygtpolitikken om corona er årsagen til, at mange unge nu lider af psykiske problemer. Det viser en undersøgelse fra Syddansk Universitet, som Ekstra Bladet formidler i dag. Undersøgelsen er baseret på data fra de nationale sundhedsregistre. Blandt 12-17-årige var der en stigning på 37 % i antallet, der brugte psykofarmaka under coronaen. Der har også været store stigninger i psykiatriske diagnoser blandt børn og unge i perioden. Forskerne vurderer, at mistrivslen blandt børn og unge vil fortsætte, selvom coronaen nu tilsyneladende er overstået, da frygtpolitikken har skubbet flere ud over kanten, og når man først er faldet ned, så er det svært at komme op igen i et samfund, som i forvejen i stigende grad er mentalt usundt at leve i.

I Australien har den førende aktuar-organisation nu opfordret regeringen til at efterforske den “utroligt høje” overskydende dødsrate på 13 % i 2022, skriver The Exposé. Ekstra 15.400 mennesker døde i de første otte måneder af året i følge en ny analyse fra Australian Bureau of Statistics udført af Actuaries Institute. Karen Cutter, en aktuar med mere end 25 års erfaring og talskvinde for instituttets Covid-19 Mortality Working Group sagde, at 13 % er et utroligt højt tal for ekstra mortalitet. “Moralitet varierer normalt ikke mere end 1-2 %, så 13 % er langt højere end normale niveauer”, sagde hun.

Judicial Watch i USA har fået udleveret dokumenter fra Defense Threat Reduction Agency, som er en del af forsvarsdepartementet i USA, skriver Steigan. Dokumenterne afslører, at USA finansierede biologiske laboratorier i Ukraine i 2018, der forskede i udvikling af miltbrandbakterier, dvs. biologisk våben.

Der er således rigeligt at være bange for og undre sig over. Det er blot vigtigt, at frygt er på et oplyst og rationelt grundlag, så man ikke er så bange for noget ufarligt, at der ikke er plads i sindet til at være bange for det, der virkeligt er farligt.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 17.12.2022

Cover: Unsplash.com (Mikael Seegen)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x