Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #45: Besværet ved demokrati bør ikke afholde os fra det

Dagens Avis handler om den paradoksale modstand mod at ændre Grundloven, og så kommer vi også rundt om sidste nyt om corona.

Siden jeg udgav mit første udkast til Fælles fokus: Et politisk manifest i går har jeg især fået feedback på pkt. 4, der lyder:

DEMOKRATI TIL DANMARK. Danmark er ikke et demokratisk folkestyre, selvom de fleste danskere tror det. Vi skal have en ny grundlov eller forfatning, der fjerner Kongens magt og giver den til Folket.”

Flere er uenige i formuleringen og mener, at Danmark er et demokrati. Andre er helt eller delvist enige i min formulering, men de mener, at der er for meget sølvpapirshat over formuleringen. Eller det er i hvert fald sådan, det vil blive opfattet, mener de.

Jeg takker for tilbagemeldingerne og overvejer nu denne reformulering af pkt. 4:

OMLÆG KONGEHUSET. Kongehuset skal skrives helt ud af Grundloven og omlægges til en museumsaktivitet.”

Det er i øvrigt påfaldende, at det hyppigste argument for ikke at ændre Grundloven er, at det er besværligt. Det er også rigtigt, at det kræver to afstemninger i Folketinget og to valg til Folketinget. Demokrati ER bare besværligt, og det er anelse dumt at afstå fra at indføre demokrati, fordi selve processen kræver besværlig demokrati i form af folkeafstemninger.

Jeg overvejer derudover et nyt punkt om de demokratiske problemer i Danmarks samarbejde med globalistiske organisationer som EU, WEF og WHO. Det er et problem for et land, der opfatter sig selv som et demokratisk folkestyre, hvis ikke-folkevalgte i vid udstrækning dikterer lovgivningen og beslutningerne i den udøvende magt. Endelig er der problemet med, at magten i Danmark ikke er delt i tre, idet domstolene refererer til Justitsministeren, dvs. den dømmende magt er underlagt den udøvende magt.

Den nye SMV-regering er en flertalsregering, hvilket betyder, at Mette Frederiksen nu har endnu mere magt. Den gode ved den nye regering er, at ingen synes godt som den – bortset fra regeringen selv.

Ellers kan vi se, at DR nu giver den gas med coronapropaganda med Kina som arena. Her er to vilde overskrifter fra DR i dag:
– Over en million kan dø af covid-19 i Kina i 2023
– Coronavirus lammer Beijing efter genåbning: Skal 800 millioner kinesere nu smittes?

De overskrifter minder mig om tilbage i 1891, hvor en række artikler i New York Times på forskellig vis advarede om, at 6 millioner jøder var truet af Ruslands krig mod jøderne.

Frihedslisten skriver, at WHO’s generalsekretær nu er blevet sigtet for folkemord i sit forrige job. Det er uklart, om det også er den kompetence, han er blevet ansat på i sit nuværende job.

Speciallæge Jeanne Rungby gør i DissensMedia opmærksom på, at der ikke findes nogen diagnosekoder for vaccineskader efter Covid-19-vacciner. Det betyder, at det i praksis er umuligt eller i hvert fald meget besværligt for praktiserende læger at indrapportere bivirkninger fra vaccinerne.

Vaccineforsker udtaler til 24syv, at massetest-strategien var en dyr fejl. Det måske derfor, at vi nu er nødt til at droppe Store Bededag, så vi får råd til mere krig. Jeg troede ellers, at der på magisk vis altid var råd til krig. Nu er det blevet tid til at ofre de kristne symboler på vejen til den store dommedagskrig.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 18.12.2022

Cover: Unsplash.com (Street photography)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x