Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #47: Israel kan ikke finde den aftale, de har underskrevet med Pfizer

Flere medier beretter, at det israelske sundhedsministerium i retten i Jerusalem nu har påstået, at de ikke kan finde den aftale, de har underskrevet med Pfizer.

Det var daværende sundhedsminister Hezi Levy, der underskrev aftalen med Pfizer om, at Israel var først til at modtage covid-19-vacciner mod til gengæld at levere data om den israelske befolkning.

Det sker samtidig med, at den amerikanske lægemiddelstyrelse FDA indrømmer, at Pfizer-vaccinen har været forbundet med blodpropper hos ældre mennesker. Forskere fra FDA har fundet, at forekomsten af blodpropper i lungerne er statistisk signifikant højere blandt ældre, der har fået Pfizer-vaccinen. Konklusionen er baseret på data fra 17,4 millioner ældre amerikanere, der modtog i alt 34,6 millioner doser vacciner mellem 10. december 2020 og 16. januar 2022. Undersøgelsen blev publiceret i det videnskabelige tidsskrift Vaccine 1. december 2022 i en artikel med titlen ‘Surveillance of COVID-19 vaccine safety among elderly persons aged 65 years and older‘.

Det er bemærkelsesværdigt, at det kritiske vaccinestudie fra FDA alligevel slutter af med at konkludere: “FDA strongly believes the potential benefits of COVID-19 vaccination outweigh the potential risks of COVID-19 infection.” Det handler åbenbart om TRO og ikke viden. Det er i øvrigt i tråd med afsløringer fra The Exposé om, at videnskabelige pre-print hjemmesider konsekvent afviser artikler, der udfordrer det herskende covid-narrativ. Man er således som forsker nødt til først at drage konklusionen, inden man udfører sin forskning, hvis man vil have den publiceret. Det er det modsatte af den videnskabelige metode. Det er regulær propaganda, der har inficeret det videnskabelige publikationssystem.

DR’s korrespondent Matilde Kimer må ikke længere arbejde i Ukraine, da det demokratiske land beskylder hende for at lave russisk propaganda. Politikere på Christiansborg mener, at der må være sket en fejl. Det har de nok ret i. Det er forholdsvis let at dokumentere, at DR konsekvent laver propaganda for Ukraine imod Rusland. Det er ligesom med covid-19. De øverste magthavere starter med at bestemme, hvad narrativet er, hvorefter der er nogenlunde fri leg der indenfor. Matilde Kimer skal dog være glad for, at fejlen ikke har omfattet, at hun er kommet på det uskyldige land Ukraines dødsliste over kritiske journalister, der skal myrdes. DR er naturligvis lidt i panik, da det nu kan virke som om, at de ikke har leveret varen som Danmarks største propagandamedie for NATO-stedfortræderkrigen i Ukraine.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 20.12.2022

Cover: ScienceDirect


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x