Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #48: Frihed kræver vacciner, der kræver digital ID. Halleluja!

Denne udgave af Avisen handler om Lars Løkke Rasmussens nye chefpropagandist, og så er der nyt om coronapropagandaen fra Kina.

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) har ansat Karen Clement som særlig rådgiver, der skal hjælpe med det regeringspolitiske arbejde. Det skriver DR via Ritzau. Hun er uddannet journalist og kommer fra en stilling som chef for PR og kommunikation i Netcompany. Ja, man kan jo undre sig over, at folk bliver uddannet til journalist for så at misbruge deres viden og kompetencer til at udføre propaganda i stedet for journalistik. Det svarer til, at man bliver uddannet politibetjent for så at bruge sin viden om politiets metoder til at blive ansat hos Bandidos. Efter min mening.

Netcompany har André Rogaczewski som administrerende direktør. Netcompany står bag udviklingen af digitale kommunikations- og kontrolsystemer såsom sundhed.dk, Aula, datadrevet digital markedsføring for Novo, skat og DOT (Din Offentlige Transport). De er den helt store spiller på den operative del af teknokratiets udbredelse i Danmark og koblingen til globale netværk – også kendt som ‘digitalisering’. André Rogaczewski har polsk oprindelse, og det er uklart, om han er familie med Holocaust-overleveren Benjamin Rogaczewski (overlever nr. 2082 i Holocaust Survivors and Victims Database).

DR giver den ellers gas med coronapropaganda fra Kina. Narrativet er, at nu hvor Kina har slækket på restriktionerne, så risikerer en hel masse kinesere at blive smittet og dø af af covid-19. For at understøtte denne frygtfremmende fortælling bringer DR via Ritzau et billede af en sportshal i Kina, der er indrettet til ‘feberklinik’ med en masse små, afskærmede båse. Yderligere fortæller DR, at USA har tilbudt vacciner til Kina, nu hvor det frihedskrævende folk også der absolut VIL smittes med det farlige virus. Fortællingen er således, at frihed kræver vacciner, og at i nødens stund kan ærkefjender som USA og Kina hjælpe hinanden til at beskytte det stakkels, uvidende folk mod de farlige konsekvenser af deres tåbelige frihedslængsel. Ja, der er ikke et øje tørt, mens fårene på ny valvarter til slagtehuset.

Det britiske medie The Exposé gør op, at covid-19-vaccinerne nu er forbundet med 750.000 dødsfald i 38 lande. Det smarte ved dette bioteknologiske våben er, at våbenproducenterne tjener godt med penge fra ofrene, der tilmed frivilligt lader sig skyde. I krig er det ellers normalt den krigsførende part, der er nødt til at punge ud for våben og ammunition. Her har vi første gang i krigshistorien den unikke situation, at ofrene for det første selv ønsker at blive ramt af kanyleregnen og for det andet er parate til at betale i dyre domme for det. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, hvis de er overbeviste om, at de såkaldte vacciner beskytter dem mod en endnu større trussel, eller at det gavner en endnu større sag at blive skudt igen og igen.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 21.12.2022

Cover: Unsplash.com (Clay Banks)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x