Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #49: Ny sundhedsfascisme på vej

Propagandaen for coronafrygt fortsætter i dag i Danmarks førende medie for statspropaganda.

DR skriver således, at “folk hamstrer medicin i Kina efter coronasmitte”, og at “WHO er “meget bekymret” over spredningen af covid i Kina”.

TV2 kan også. De fortæller om en folkeskole i Hillerød, der er “lagt ned af corona” som følge af, at skolen havde givet eleverne en masse overskydende test med hjem.

Hvad der er måske endnu mere bekymrende for verden er, at Netanyahu nu har dannet regering i Israel. Det var ham, der var med til at starte den globale krig mod terror den 11. september 2001 ved at terrorangribe USA og give islamister skylden. Både det fortsatte coronaangreb og krigen i Ukraine har også tydelige zionistiske aftryk. Mens det er almindeligt kendt, at islamistiske ekstremister ønsker islamisk stat med sharia-lov, så er det for hovedstrømmen fuldstændig ukendt, hvad de zionistiske ekstremister har som mål. Jeg skal hilse og sige, at den zionistiske agenda er mindst lige så skræmmende som den islamistiske. Der er også meget, der tyder på, at vores opfattelse af den islamistiske agenda er konstrueret af zionisterne, så islamisterne kan fungere som zionisternes designede fjender, og så krigen mod islamisme reelt er en krig for zionisme. Det er smart krigsførelse, hvor de kloge igen narrer de mindre kloge.

Mens Danmark ikke har råd til varme, så har vi åbenbart råd til krig. DR beretter, at Danmark sender yderligere 300 millioner kroner til Ukraine. Det betyder, at det danske folk nu bliver udsat for organiseret røveri fra to fronter: elselskaberne og Zelensky. De vanvittige elregninger mærkes direkte på pengepungen, mens Zelenskys bedrageriske røveri især mærkes på statens finanser. Vi skal her huske på, at Zelensky er en professionel skuespiller, der er indsat for at spille præsident i et land, der gennem mange år har gennemgået en planlagt nazificering orkestreret af NATO med henblik på at provokere Rusland til krig. Dermed ikke være sagt, at Rusland er uskyldig. Det er selve krigen, der er baseret på bedrag, og løsningen er hverken at holde med Ukraine eller Rusland, men at kæmpe for noget så gammeldags og hippieagtigt som FRED.

The Exposé fortæller om opfølgeren til Event 201, der blev kaldt ‘Catastrophic Contagion’ og gennemført i Belgien som en skrivebordsøvelse den 23. oktober 2022. Øvelsen konkluderede, at ledere skal være parate til ved den næste pandemi at udvise “beslutsom og modig handling” i lyset af “ufuldstændige data, høj videnskabelig usikkerhed og potentiel politisk modstand”. Med andre ord: De politiske ledere skal igen være parate til at ignorere sundhedsvidenskab til fordel for sundhedsfascisme, som slet ikke har noget med sundhed at gøre, men kun fascisme. Og kommunisme. Og totalitarisme. Og teknokrati.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 22.12.2022

Cover: Unsplash.com (Wonderlane)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x