Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #50: Jødisk Magt får mere magt, mens corona er på vej tilbage for fuld styrke

Dagens Avis handler om coronapropaganda i Berlingske, vaccinepropaganda i DR og om den forfærdelige politiske situation i Israel.

Under den poetiske titel ‘En dødsengel går gennem USA’ skrev Berlingske i går om “eksplosion i antallet af dødsfald” i det store land. Artiklen er en interessant propagandaøvelse i at undgå at nævne elefanten i stuen. Fokus er i stedet på de mange små mus, der render rundt om elefantens fødder. Billedligt talt. Artiklen tilskriver det stigende antal døde “misbrug af smertestillende medicin” og at coronadødeligheden er “høj hos etniske minoriteter, der har en dårligere gennemsnitlig helbredstilstand, og hos hvide højreorienterede, hvor det fysiske helbred er bedre, men antallet af vaccineskeptikere er højt”. Det er endnu et eksempel på at koble nej tak til vaccinen til højreradikale politiske holdninger, selvom det egentlig blot er sund fornuft og et evidensbaseret sundhedsvalg. Det er desuden påfaldende, at artiklen er placeret i Berlingskes økonomi-sektion og skrevet af avisens økonomiske redaktør Ulrik Harald Bie. Det kan selvfølgelig være, at de har fyret alle dem, der ved noget om sundhed, da man som god borgerlig jo ved, at penge er livets mening.

I en anden artikel plantet i Berlingske i går med den dramatiske overskrift ‘Analyse: Mens de taler og taler, holder rustvognene i kø med de døde. USA frygter det værste’, skriver avisens asienkorrespondent Alexander Sjöberg, at “nye mutationer kan bombe den globale kamp mod corona tilbage til start”. Artiklen fortsætter med at give Kina skylden for, at corona nu blusser op igen. Berlingske citerer nyhedsbureauet AFP for følgende: “Ved Beijings krematorier holder rustvognene i kø, og ligene hober sig op”. Begrebet ‘nyhedsbureau’ er i øvrigt blot et andet ord for centraliseret propaganda om globale temaer.

Berlingske taler således for, at vi får nedlukninger og andre fascistiske tiltag igen. De bringer tilmed samtidig en anden artikel under overskriften ‘Uden at kende hinanden lagde de en ond plan. Da aftenen var omme, havde de otte piger dræbt en mand’, der beskriver en af bivirkningerne ved restriktionspolitikken: folk, især unge, går amok og begynder at slå hinanden, og voksne, ihjel i ren og skær frustration.

Selv zionistvenlige DR kan ikke lægge skjul på deres bekymring for den nye regering i Israel. DR skriver således, at “Israel får den mest nationalistiske regering, den nogensinde har haft – og det vækker bekymring”. Bekymringen handler bl.a. om Itamar Ben-Gvir, der står til at blive sikkerhedsminister, hvilket omfatter ansvar for politiet. DR skriver om ham, at han blandt andet går ind for, at Israel annekterer Vestbredden, og han modtog i sin ungdom snesevis af sigtelser for at opildne til vold mod arabere. En anden grund til bekymring er, at Netanyahu bygger sin nye regering på det yderst højreorienterede parti Jødisk Magt og Det Religiøse Zionistparti. Lederen for Det Religiøse Zionistparti, Bezalel Smotrich, får ansvaret for planlægningen af Vestbredden.

DR bringer også nyt om virus fra SSI. Vi skal nu tro, at der er en farlig dobbelt-epidemi med influenza og corona samtidig, så vi skal derfor nu også lade os vaccinere mod influenza. SSI prøver også at bilde os ind, at det fjerde stik virker godt, da forekomsten af alvorlig covid-19-sygdom er lavere blandt dem, der har fået fjerde stik sammenlignet med dem, der kun har fået tre. Hvad de som sædvanlig behændigt undgår at forholde sig til er at sammenligne med dem, der har fået 0 stik. Den tidsmæssige dynamik i disse såkaldte vacciner er, at de yder beskyttelse de første max. 5 måneder, hvorefter effekten er klinget så meget af, at den er blevet skadelig, hvilket epidemiologisk måles som negativ vaccineeffektivitet. SSI holdt op med at offentliggøre disse data, da vaccineeffektivitet i danske data første gang viste sig at være negativ ved sammenligning af vaccinerede med uvaccinerede. Nu sammenligner SSI så konsekvent kun 4. med 3. stik, hvilket kan få en langsigtet skadelig virkning af 3. stik til at fremstå som en kortsigtet gavnlig virkning af 4. stik, selvom det reelt svarer til at tisse i bukserne i en skrue uden ende.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 23.12.2022

Cover: Unsplash.com (Mindspace Studio)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x