Kategorier
Den Politiske Blog Forside Gratis politik Public

Seks nye punkter i fælles politisk manifest: tredeling, hemmeligheder, globalisme, teknokrati, penge og fascisme

Jeg har nu opdateret Fælles fokus: Et politisk manifest med yderligere seks punkter.

Jeg vil samtidig fastholde formuleringen af pkt. 4 om demokrati, selvom jeg ved, at formuleringen bliver opfattet som en provokation af mange. Det er dog ikke desto mindre et punkt, som jeg fornemmer bred enighed om i frihedsmiljøet i Danmark.

Da det et hemmeligt, hvad der egentlig foregår mellem kongen og hans tjenere, dvs. ministrene, så er der ingen af os udenfor, der reelt ved, hvordan og hvorvidt kongehuset udøver sin grundlovssikrede magt. Det er muligt, at problemet i praksis ikke er så stort, men formuleringerne i Grundloven udgør ikke desto mindre et blindspot i vores demokrati og et smuthul til hemmeligt diktatur, som teoretisk set kan misbruges, hvis nogen vil det. Erfaringsmæssigt gør magtmennesker brug af alle kneb, og det skulle således være mærkeligt, hvis Danmarks formelle organisation som et diktatur, hvor Folketinget kun kan bestemme, hvem der skal være håndlangere, dvs. ministre, for kongen ikke bliver forsøgt udnyttet på det groveste. Måske kun uformelt ved at fedte sig ind på de kongelige, men det udemokratiske fedteri fra indenlandske og udenlandske magtspillere kunne fjernes ved simpelthen at skrive kongen ud af Grundloven og indføre det demokratiske folkestyre, som de fleste tror, at vi har.

De seks nye punkter

Her er de seks nye punkter:

  • TREDELING AF MAGTEN. Det demokratiske ideal om klar adskillelse mellem den udøvende, den dømmende og den lovgivende magt skal håndhæves i Danmark via ny grundlov og omstruktureringer, så bl.a. domstolene ikke længere er underlagt Justitsministeriet.
  • FORBUD MOD HEMMELIGE NETVÆRK. Det er et demokratisk problem, at landets mest magtfulde personer er organiseret i okkulte foreninger med hemmelige medlemslister, såsom Frimurerlogen. Folket har ret til at vide, hvem der er medlem af hvad.
  • FRIHED TIL DANMARK. Danmarks selvstyre er truet af samarbejde med globalistiske og ofte udemokratiske organisationer som EU, WHO og World Economic Forum. Danmark skal tage selvbestemmelsen tilbage som led demokratiseringen.
  • STOP TEKNOKRATI. Fusionen af biosikkerhed (inkl. corona og klima), teknologi, overvågning og centralbank digital valuta (CBDV) udgør en stor trussel for folkefriheden. Den teknologiske udvikling skal bruges til at øge og ikke reducere frihed.
  • RETFÆRDIGE PENGE. Det nuværende pengesystem står til at kollapse, og bagmændene taler om Den Store Nulstilling. Valget står mellem elitens ønske om det totalitære teknokrati forankret i CBDV og et nyt, retfærdigt pengesystem med frihed. Vi ønsker det sidste.
  • STOP SUNDHEDSFASCISME. Hverken corona eller andre påståede eller reelle sundhedstrusler må nogensinde igen misbruges til at reducere friheden for borgere og virksomheder – hverken via direkte eller via indirekte tvang.

Læs mere

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x