Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #51: Danskerne har givet deres hjerter til corona

Dagens Avis handler om voldtægt, corona, konspirationsteorier og kærlighed á la Jesus Kristus.

Regeringen vil bytte voldtægtsdømtes fodlænke med fængselsstraf, skriver DR. Voldtægtsdømte, der bliver dømt op til seks måneders fængsel, skal ikke længere kunne afsone deres straf med fodlænke. Sagen er bare den, at INGEN siden voldtægtspakken i 2016 har fået en så kort dom for voldtægt, da straffen for voldtægt dengang blev øget med et år. Altså standarddom plus 12 mdr. Regeringens udmelding er derfor ren og skær symbolpolitik.

DR har udgivet en billedserie fra julen sidste år med en overskrift, der er mere sigende, end de formentlig selv tror. Overskriften er ‘Last christmas I gave corona my heart‘. Vi har siden set et boom i forekomsten af hjerteproblemer især hos unge, der er blevet stukket med den såkaldte vaccine. Vi har også lært, at når en 24-årig popstjernes hjerte pludselig “gav op”, mens han sov, så skal vi ikke forvente at få en forklaring. Det er åbenbart den nye normal, som vi bare må lære at leve med. Ligesom da Christian Eriksen faldt død om på banen, og de mange andre sportsfolk der er kollapset siden introduktionen af coronavaccinerne, så er det også bare noget, vi skal acceptere og holde kæft omkring. Det har vi ikke gjort, og det har vi ikke tænkt os at begynde med i 2023. Sandheden vinder til sidst, om det så skal tage 100 eller 1000 år.

Ellers kan jeg berette, at coronapropagandaen fortsætter i dag, hvor statens største medie, DR, fortæller, at coronatest i ældreplejen forlænges på grund af stigende smitte. Jamen, er de ikke alle vaccineret med det fantastiske supervåben? Nåh nej, den slags kætterske tanker må man ikke tænke…

DR fortæller også, at kronisk nældefeber efter covid-19 vaccine nu kan udløse erstatning. I løbet af de seneste måneder har Patienterstatningen anerkendt 22 sager om kronisk nældefeber. 19 sager skal fortsat vurderes, beretter DR.

Flemming Blicher har bragt et interessant interview med konspirationsbelyser Ole Dammegaard. Det er efter min mening ærgerligt, at Ole Dammegaard ikke er mere konkret og faktabaseret i sin dokumentation for påstandene om falske flag. Jeg vil hellere se artikler med konkrete beviser i stedet for videoer, da man i videoer via appel til patos kan argumentere for hvad som helst uden substans. Der er jo faktisk mange falske flag, som der er god dokumentation for. Det er derfor ærgerligt at ødelægge det perspektiv ved at påstå, at stort set alle terrorbegivenheder og lignende er falske. Det er dette evidenskrav, der gør, at jeg er upopulær i de mest fanatiske konspirationskredse.

Med ønsket om en glædelig jul til jer, kære læsere og lyttere, og jeres kære. Husk også Jesus’ bud om, at vi skal elske vores fjender. Fortsæt kampen for sandhed, frihed og retfærdighed med fredelige midler og medfølelse. Tænk på den karma og åndelige straf, som folkets fjender hober op i disse år. Pyha. Stakkels dem. Deres næste liv bliver barsk!

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 24.12.2022

Cover: Unsplash.com (Ehimetalor Akhere Unuabona)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x