Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #53: Pluto har magten

Regeringen gør klar til, at de coronakriminelle kan slippe for rigtig straf. Det svarer til at straffe bankrøvere med samfundstjeneste i en bank.

DR skriver, at den nye regering vil lade sig inspirere af det hollandske strafsystem, hvor flere straffe bliver vekslet til samfundstjeneste i stedet for fængsel. Det er uklart, om dette også er motiveret af udsigten til, at mange af systemets egne folk, ikke kun Mette Frederiksen, er i stigende risiko for at blive straffet for coronarelateret kriminalitet, specielt i relation til vaccinerne, og den nye regering så nu skaber fundamentet for, at de coronakriminelle reelt kan slippe for en almindelig straf i form af frihedsberøvelse i et fængsel.

Ekstra Bladet følger nu op på propagandaen i Politiken fra forleden, hvor to udenlandsk placerede danske virusprofessorer kritiserer de danske myndigheder for nu at have en for slap holdning til coronarestriktioner. Uanset om denne debat er planlagt propaganda eller tilfældig journalistik, så skaber den et Good Cop / Bad Cop-scenarie med de danske myndigheder i rollen som Good Cop, hvorved deres tidligere overgreb som Bad Cops bliver begravet. Det kan samtidig været optakten til nye restriktioner, hvor de danske myndigheder af hensyn til det globale samfundssind “desværre” bliver nødt til at skrue bissen på igen med mundbindskrav, nedlukninger og tvangsvacciner.

JFK21 har tidligere skiftet navn til ‘Folkepartiet – Jorden Frihed Kundskab’. De skifter nu igen navn. Det nye navn er ‘Velstandspartiet – Jorden Frihed Kundskab’. Der sker samtidig et forstærket fokus på den økonomiske politik.

Frihedslisten følger også økonomien og advarer os om, at inflationen endnu ikke har toppet, men er først lige startet sin himmelflugt.

JFK21 bringer i deres nyhedsbrev også et par interessante indlæg om den igangværende tendens også i Danmark med at stemple uvaccinerede som sindssyge og lidende af psykisk morbiditet. Det kan ganske rigtigt være optakten til total tvangsvaccination via reglerne om tvangsmedicinering til alvorligt syge psykiatriske patienter. Det vil sige reelt en medicinsk umyndiggørelse.

Dr. Vernon Coleman advarer om, at vi ikke ved, hvordan coronavaccinerne påvirker hjernen. Det eneste vi ved er, at lipidnanopartiklerne i vaccinerne kan trænge gennem blodhjernebarrieren, så en eller anden form for påvirkning sker der formentlig.

Det uafhængige danske medie NewSpeek bringer en analyse af, hvordan superrige amerikanere kontrollerer regeringerne i USA og i forlængelse heraf USA’s vasalstater i EU, herunder Danmark. Når de superrige har den reelle magt, så er et samfund gået fra måske at have været et demokrati til nu reelt at være et plutokrati (dvs. rigmandsvælde). Med al respekt for Pluto.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 26.12.2022

Cover: Unsplash.com (Taha)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x