Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #54: Bill Gates & Co. har planlagt den næste pandemi med et enterovirus

Dagens Avis handler om de stigende priser, corona- og vaccinepropagandaen samt opvarmningen til den næste pandemi.

De stigende priser som følge af inflation og grådighed er nu begyndt at gå ud over folkesundheden, idet flere er holdt op med at gå til tandlægen. De forebyggende tandlægebesøg er et af de steder, hvor man kan spare, når budgettet er ekstra trængt. Det er i denne forbindelse vigtigt at vide, at inflationen grunder i, at pengesystemet fundamentalt set er baseret på bedrag, og at de stigende priser stiger endnu mere, fordi bl.a. energiselskaberne benytter situationen til at øge deres profit.

DR fortsætter corona- og vaccinepropagandaen. De meddeleler, at coronasmitten stiger på plejehjemmene, og at Alzheimerforeningen opfordrer til femte vaccinestik. Ja, hvis de ikke var syge i forvejen, så stiger deres risiko i hvert fald for at blive det nu. Alzherimerforeningen er støttet økonomisk af flere medicinalvirksomheder, bl.a. Lundbeck Pharma A/S og Roche A/S.

DR skriver også, at metroen igen er fyldt i Beijing og Shanghai, selvom coronasmitten buldrer afsted. Der bliver således lagt i kakkelovnen til en ny omgang coronavanvid med Kina som startpunkt, fordi de frække kinesere har insisteret på frihed på trods af kommuniststyrets advarsler. Som sædvanlig er der ikke et ord om, at hvis vaccinerne virkede efter hensigten, så ville dette ikke være et problem. Der er heller ikke et ord om, at kroppens immunforsvar faktisk godt kan håndtere virus, og at det sådan set styrker immunforsvaret at blive udfordret af og til, ligesom musklerne bliver svage, hvis de ikke bliver brugt. DR er fortsat imponerende konsekvente i deres ensretning af coronapropagandaen i deres nyhedskanal. Det må kræve en redaktør med en hårdtslående pisk, så der ikke bliver lukket ulydige journalister ind i folden.

Da Bill Gates og hans kumpaner i oktober i år har afholdt en ny pandemiøvelse med et nyt farligt virus, så forventer jeg, at coronafortællingen snart får en booster i form af lanceringen af et nyt virus, som vi skal være bange for og derfor lade os vaccinere imod. I den nye øvelse var COVID-19 erstattet med SEERS-25, der står for Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025. Det norske medie Steigan har bragt en længere artikel om emnet. Øvelsen var baseret på en muteret, farligere udgave af det velkendte virus enterovirus D68. Så fortællingen er altså igen noget med et velkendt virus, der af mystiske årsager har forandret sig, hvorved det er blevet mere farligt. Vi må vente i spænding og se, hvad det nye år bringer af overraskelser på folkesundhedsfronten. Vi skal dog ikke regne med, at det bliver præcis SEERS, da skrivebordsudgaven af COVID også hed noget andet, nemlig CAPS (forkortelse for Coronavirus Associated Pulmonary Syndrome), men mon ikke det igen bliver i samme boldgade som øvelsen, dvs. et enterovirus. Enterovirus D68 er sædvanligvis forbundet med forkølelse og influenzalignende symptomer hos spædbørn, børn og teenager. I sjældne tilfælde kan det forårsage myelitis, der er en neurologisk tilstand med muskelsvaghed og tab af reflekser.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 27.12.2022

Cover: Unsplash.com (Yohann LIBOT)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x