Kategorier
Den Politiske Blog Forside Gratis politik Public

To nye punkter til det politiske manifest

Baseret på de tilbagemeldinger, jeg har modtaget, så har jeg nu tilføjet to ekstra punkter om henholdsvis retssikkerhed og børn.

De to nye punkter er:

BEDRE RETSSIKKERHED. Flere sager tyder på, at der er store problemer med retssikkerheden i Danmark for systemkritikere, forældre i forbindelse med børnesager og for mænd i MeToo-sager. Der skal rettes op på dette og systemets ofre skal have større erstatninger.

STOP MISBRUG AF BØRN. Børn skal beskyttes mod voksnes seksualitet, herunder især pædofili, ligesom organiseret misbrug af børn af efterretningstjenester og blandt magteliten skal stoppes. Børn skal heller ikke misbruges i folkeskolens tiltagende inhumane ensretning.

Læs hele manifestet og kom med din feedback

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x