Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #56: Propaganda for corona i Kina og kontrolleret, mørk opposition fra staten

DR fortsætter coronapropagandaen igen i dag gennem fire forskellige nyhedshistorier. Dagens Avis indeholder også den længste sætning, jeg nogensinde har skrevet, om verdens tilstand.

Det 100 % regeringsfinansierede medie beretter således, at flere lande strammer indrejseregler for kineserne, og at EU-udvalg indkaldes til hastemøde om covid-19-situationen i Kina. DR skriver også, at kinesisk corona-eksplosion (ja, det kalder de det) giver bekymring i USA, så USA nu indfører testkrav for indrejse fra Kina.

Og så er der sagen fra USA, hvor endnu en mand nu er blevet dømt for at planlægge kidnapning af guvernør. Det er særdeles alvorlige anklager. DR skriver:

“Ifølge anklagerne ville Croft og Fox forsøge at fremprovokere ‘den anden amerikanske revolution’ ved at kidnappe Whitmer. Den højreekstreme milits ville således have afholdt en standret, hvor de ville have tiltalt Whitmer for forræderi og muligvis have henrettet hende – blandt andet fordi de var utilfredse med guvernørens tiltag for at bekæmpe coronasmitten. Fox og Croft blev også fundet skyldige i at have planlagt at bruge et masseudryddelsesvåben for at undgå at blive stoppet af politiet efter kidnapningen, og Croft blev fundet skyldig i at være i besiddelse af sprængstoffer.”

FBI havde dog fået placeret en agent i den højreekstreme milits, hvorved de kunne skride til anholdelse, inden planerne blev gennemført. De nu dømte og deres associerede havde tidligere demonstreret – bevæbnet – imod guvernørens coronarestriktioner i Michigan.

Sagen ligner den fra Tyskland, hvor propagandastrategien formentlig er at få modstandere af coronarestriktioner til at fremstå som højreekstreme og voldsparate. Det er samtidig uklart, hvorvidt disse grupperinger er opstået af sig selv, eller de er fabrikeret eller forceret af plantede agenter.

Konstruktionen af Men In Black i Danmark er et element i samme boldgade tilpasset danske forhold. Det gælder om at få oppositionen til at fremstå som mørk og uhyggelig, hvorved lydigheden overfor regeringens regler og restriktioner fremmes. Det betyder ikke, at alle involverede ved, at de er kontrolleret opposition. Det betyder blot, at der er sket en planlagt påvirkning – en slags social konstruktion.

Når oppositionen er kontrolleret mørk, så kommer oppositionen til den kontrollerede opposition til at fremstå som lys. Det er en central del af strategien til at fremme det falske lys, der lokker lemmingerne ud over kanten sammen med de uskyldige lam, der følger flokken ind i slagtehuset, hvor døden er ufarlig, hvis man er vaccineret, og hvor den patologiske kollektivisme camouflerer og retfærdiggør, hvad der reelt er massemord i global skala, som de myrdede selv opsøger og betaler for, mens den globale, psykopatiske topelite griner deres røv i laser over vores kollektive autoritetstro, naivitet og dumhed, mens de som Joakim von And bader i den gigantiske pengetanks næsten uendelige magt over materialistisk grådige åndsforladte håndlangere, ministre og andre tjenere i det selvbekræftende autoritetstrosystem på dette historiske tidspunkt, hvor pengesystemet er ved at kollapse med gigantiske pengemængder koncentreret i toppen af den monetære fødekæde, hvorved eliten let kan købe Jordens reelle ressourcer, som de så derefter allernådigst kan udleje til os via den kommende digitale valuta fra centralbanken, hvis vi er lydige og underkaster os deres teknokratiske dominans – for vores egen sundhed og sikkerheds skyld, og for klimaet, naturligvis.

Den organiserende bagmand bag Men In Black er blevet identificeret, og han er en helt anden type end de andre i front, der primært er hooligans rekrutteret fra det voldelige miljø af fodboldfans. Kilder oplyser, at bagmanden har tilknytning til Scientology, der ligesom religiøse fanatikere fra det zionistiske sektmiljø menes at samarbejde med PET om at lave operationer baseret på infiltration. Det giver samtidig PET den fordel, at de kan distancere sig en ekstra grad fra direkte involvering i tilfælde af afsløring, når de ikke bruger agenter på deres egen lønningslister. Det er samtidig påfaldende, at Men In Black stoppede deres demonstrationer mod coronapolitikken, da fodboldkampene åbnede igen, så de involverede hooligans kunne få afløb for deres aggressioner på deres foretrukne måde igen.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 29.12.2022

Cover: Unsplash.com (Luis Quintero)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x