Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #57: Berlingske-propaganda taler nu om ‘Wuhan-2’

Den statsfinansierede propagandapresse fortsætter med at gøde jorden til en ny omgang coronafascisme i Danmark.

Berlingske, der jo egentlig er en avis baseret på et borgerligt-liberalt perspektiv, fører an i propagandaen for den syge kollektivisme. Den tidligere borgerlige avis skriver “Nu ender det, som det begyndte: Kina er global paria og verden i angst” og “Smitten løber løbsk i Kina – kan det udløse et »Wuhan 2«”.

Berlingske skriver også, at “Vi har en tredobbelt epidemi: »Betydelig samlet overdødelighed« i Danmark”. Kilden er Statens Serum Institut (SSI), der melder om, at julen i år har været dødbringende. Vi kæmper nemlig “i disse dage en ulige kamp mod hele tre virusbårne sygdomme: covid-19, influenza og infektion med RS-virus”. Naturligvis ikke et ord om, at problemerne med RS-virus er en konsekvens af coronanedlukningerne. SSI har udgivet en tendensrapport, der viser en “»en betydelig samlet overdødelighed« i uge 50 og 51. Det vil sige i ugerne frem til juledag.”

Uha, vi må hellere aflyse Julen næste år. Og alle år fremover. Jesus var også antisemitisk og en hadtaler, så når vi fejrer ham, så fejrer vi antisemitisme og hadtale. Sikke noget krænkelseskaos! Vi må hellere gøre kristendommen helt forbudt!

Berlingske videreformidler også krigspropaganda fra Forsvarets Efterretningstjeneste (FE), som angiveligt vurderer, at “medicinudløst storhedsvanvid kan have påvirket Putin til at invadere Ukraine”. FE ved udmærket, hvad den krig reelt handler om, og de udfylder blot deres rolle som loyale samarbejdspartnere i NATO’s slet skjulte stedfortræderkrig mod Rusland. En krig, der i øvrigt tjener de endnu dybere magthavere i deres globale krig mod det globale, frihedselskende folk.

Danmark bør have en ny efterretningstjeneste, der beskytter folket mod overgreb og propaganda fra FE og PET. Som systemet er nu, så tjener FE og PET elitens krig mod folket, selvom de fleste ansatte i FE og PET paradoksalt nok tilhører folket og ikke den elite, de tjener. Men pyt, de passer jo bare deres arbejde, og når man passer sit arbejde, så behøver man ikke tænke over etikken i sit arbejde, idet penge og løn er det moderne menneskes eneste pejlemærke i den åndløse, materialistisk fikserede eksistens frem mod den død, der er så frygtelig, at man kan hundses rundt med af et designervirus i stedet for at se døden i øjnene og vælge friheden og livet – og den angst, tvivl og usikkerhed der uundgåeligt følger med.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 30.12.2022

Cover: Unsplash.com (Benjamin Chris)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x