Kategorier
Den Spirituelle Blog Forside Gratis abonnement Gratis spiritualitet

Nej, man er ikke ond, bare fordi man er jøde

Man er heller ikke kriminel rocker, bare fordi man går med lædervest og kører på motorcykel. Det er min klare opfattelse, at en væsentlig del af den globale elite, der nu fører krig mod det globale, frihedselskende folk, er ideologisk præget og drevet af sabbatiansk jødedom, der er både overherremental og satanisk i sin essens. […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Man er heller ikke kriminel rocker, bare fordi man går med lædervest og kører på motorcykel. Det er min klare opfattelse, at en væsentlig del af den globale elite, der nu fører krig mod det globale, frihedselskende folk, er ideologisk præget og drevet af sabbatiansk jødedom, der er både overherremental og satanisk i sin essens. […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x