Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #59: Novo Nordisk Fonden står bag ny coronapropaganda

Novo Nordisk Fonden gør bare deres arbejde som medlem af World Economic Forum ved at starte det nye år med en MASSIV omgang propaganda for coronafrygt og -vacciner.

DR skriver, at Frankrig tilbyder gratis prævention i form af kondomer til unge mænd samt p-piller m.v. til unge kvinder. Det er et klart bedre initiativ til at begrænse antallet af fødsler fremfor at gøre det via coronavacciner, der har infertilitet som bivirkning.

DR har også to artikler om, at FN nu vil lade Den Internationale Domstol (ICJ) undersøge israelske bosættelser. Netanyahu opfatter det som “foragteligt”, at et flertal i FN i fredags stemte for undersøgelsen. 87 lande i FN’s Generalforsamling stemte for, at ICJ skal undersøge Israels ulovlige besættelse af Palæstina. 26 lande – herunder Israel og USA – stemte imod. 53 lande undlod at stemme – heriblandt Danmark. At undlade at stemme for en sådan undersøgelse svarer til at undlade at stemme for, at Mette Frederiksens brud på Grundloven skal efterforskes. Når Danmark undlader at stemme, så siger det en hel del om graden af zionistisk indflydelse her i landet.

Apropos den zionistiske indflydelse så giver DR den fortsat godt med gas med propagandahåndtaget ud ad coronabanen. Statens største medie skriver således: “Antallet af døde i Kina mørklagt: ‘Det eneste, vi ved med sikkerhed, er, at antallet af smittede er eksploderet'”. I artiklen står videre:

“De meldinger, der kommer fra kilder i Kina, tyder på, at krematorierne er hårdt belastede. Den lave vaccinationsgrad af ældre og kronisk syge samt den type vaccine, de har fået, vil øge risikoen for mange dødsfald, siger Flemming Konradsen, der er professor i global sundhed ved Københavns Universitet og chef for global sundhed ved Novo Nordisk Fonden.”

Han hentyder til, at kineserne ikke har fået den mRNA-baserede vaccine fra Pfizer eller Moderna, som er brugt i andre lande, herunder Danmark. Artiklen fortsætter med – efter at have afsløret, at man ikke ved noget reelt om, hvad der foregår i Kina – med at gætte på, hvor slemt det står til, hvor slemt det bliver, og ét gætværk når f.eks. frem til at gætte på, at ved slutningen af april vil 1,7 millioner være døde af eller med covid-19 i Kina. Det er det britiske analyseinstitut Airfinity, der står bag gætværket, der er blevet spredt af propagandanyhedsbureauet Reuters. Analyseinstituttet skriver endvidere i følge DR:

“Ifølge Airfinity vil smitten i Kina toppe 13. januar 2023 med 3,7 millioner smittetilfælde om dagen. Firmaet vurderer, at antallet af døde vil nå sit maksimum ti dage senere med 25.000 dødsfald om dagen.”

Bemærk, at Flemming Konradsen ud over at være professor i global sundhed ved Københavns Universitet også er chef for global sundhed ved Novo Nordisk Fonden. Novo Nordisk Fonden er som bekendt medlem af World Economic Forum og således en central mistænkt i det igangværende angreb fra den globale elite mod det globale folk. Det kræver heller ikke meget efterforskning at finde ud af, at Airfinity også er forbundet til Novo Nordisk Fonden via Henrik Sillesen, der både er videnskabelig rådgiver for Airfinity og Medical Director of Clinical Science hos Novo Nordisk Fonden.

Novo Nordisk Fonden har i øvrigt to af mine gamle chefer ansat som vice presidents. Steffen Lüders er Senior Vice President for Corporate affairs med ansvar for intern og ekstern kommunikation. Arne Astrup er Senior Vice President for Obesity and Nutrition Science. Det er to særdeles erfarne og kompetente herrer. Klik selv her, hvor du i Novo Nordisk Fondens ledelsesteam også finder Flemming Konradsen.

Nu tænker jeg så bare: Mon der med titlen som vice president også følger et rygmærke med, som der jo gør i rockerklubber?

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 01.01.2023

Cover: Unsplash.com (Gijs Coolen)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x