Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Vaccineskadet kvinde beder om hjælp på Facebook

Sidse Kærsgaard har taget alvorligt skade af coronavaccinen. Hun beder nu om økonomisk hjælp til behandling på privathospital i udlandet.

Frihedspressen viderebringer Sidse Kærgaards historie, da den illustrerer, hvor slemt det kan gå, hvis man tager skade af coronavaccinen, og hvor svigtet man bliver af systemet som vaccineskadet.

Udgivet på Sidse Kærsgaards Facebook-profil som offentligt opslag 23.12.2022 kl. 20:05:

HJÆLP MIG: SKADET AF 💉 OG SVIGTET

Kæreste alle ❤️

Mens de ansvarlige politikere og andre medskyldige for det her verdensomspændende mareridt julehygger med deres familier, er vi nogle, som fortsat kæmper for vores liv efter at være blevet groft eksperimenteret på. I morgen er det juleaften og min 40-års fødselsdag. Aldrig havde jeg troet, den skulle holdes uden min familie på et privathospital i udlandet 😢

Jeg ønskede slet ikke denne injektion. Jeg havde på fornemmelsen, noget var helt galt. Men jeg faldt i efter at være blevet løjet for, groft manipuleret og presset helt derud, hvor følelserne og kærligheden til mine sårbare medmennesker desværre tog over for fornuften. Det står lige nu til at koste mig livet, hvis jeg ikke finder pengene til at fortsætte den nødvendige, intensive behandling, jeg lige nu er i.

Siden seneste opdatering blev min situation desværre ved med at udvikle sig i den forkerte retning. Til sidst kunne jeg ikke mere. Intet i min krop fungerede. Særligt den smertefulde, elektriske sitren og de brændende smerter over alt samt den høje, elektriske ”tinnitus” i hele hovedet 24 timer i døgnet uden søvn, da min hjerne er skadet (forhåbentlig midlertidigt) og ude af stand til at lukke ned, blev for meget. Min læge havde flere gange forsøgt at få mig indlagt, men Bispebjerg Hospital i København, hvor jeg hørte til, nægtede at tage imod mig – samme mønster som på andre akutmodtagelser, hvor jeg tidligere har forsøgt at få hjælp. Afvist alle steder. Det er nærliggende at få den tanke, om jeg nægtes hjælp, fordi jeg offentligt har fortalt min historie og advaret andre om 💉 For hvorfor vil man ellers behandle en skadet medborger så usselt på trods af, jeg har udredning fra bl.a. Tyskland, som tydeligt viser en del af mine skader?

Jeg befinder mig derfor nu på et privathospital i udlandet, efter endegyldig afvisning i det danske sundhedssystem samt egen læges godkendelse og på supplerende lægers opfordring. Dog for egen regning indtil videre, da jeg endnu ikke har haft hverken kræfter eller overskydende penge til at anlægge en sag omkring mine skader og rettigheder i den forbindelse. Jeg tvivler dog også på, jeg får medhold i noget som helst, så længe det hele er så korrupt, som det er. Jeg ville ønske, jeg kunne blive i Danmark og heale stille og roligt sammen med min familie. Men jeg er desværre så hårdt ramt, at det ikke er en mulighed. Jeg er nødt til at søge hen, hvor folk forstår, hvad injektionen har gjort ved mig, og hvor der findes teknologi til at angribe disse skader så vidt muligt.

Jeg er lige nu i den værste klemme. Jeg burde fokusere mine sparsomme kræfter på min helbredelse. Men samtidig er jeg tvunget til fortsat at bede om hjælp igen og igen og igen – fordi det er så voldsomt, hvad der er sket, og derfor også så svært at helbrede. Så jeg forstår godt, det kan være svært at forstå, at jeg kan være så skadet, men samtidig være i stand til at lave opdateringer. Jeg kan fortælle, at jeg skriver teksterne i hånden lidt ad gangen for så til sidst at samle det herinde. Så ja – det hele bliver langt og rodet, men sådan må det være. Når man som jeg ikke er klar til at dø endnu, kan man finde kræfter til det umulige.

Jeg ønsker selv at uddybe min historie. Min rejse. Mit behandlingsforløb indtil nu. I hvert fald så meget som jeg nu kan og må fortælle af hensyn til dem, som har hjulpet og fortsat hjælper mig. I derude bliver nødt til at forstå, at det for læger og behandlere etc. over hele verden ikke er risikofrit at hjælpe skadede folk efter 💉 Her, hvor jeg er, er der patienter fra hele verden. Det er den samme historie, de fortæller. Stigende dødstal i alle aldersgrupper og flere og flere invaliderede mennesker, som ingen hjælp får til deres skader på de offentlige hospitaler. Mange, som ønsker at hjælpe, trues eller bestikkes til tavshed. Må folk snart vågne op og forstå den ondskab, som lige nu rulles ud over menneskeheden verden over.

Det koster i gennemsnit godt 10.000 kroner i døgnet at være her, alt efter hvor meget behandling jeg får. Sådan er det desværre med 24 timers privat døgnbehandling uden nogen former for tilskud. Der er dog fuld fokus på at holde udgifterne så langt nede som overhovedet muligt. Men jeg kan ikke få behandlingerne andre steder, hvor jeg tilmed kan være i et afskærmet miljø for den elektromagnetiske påvirkning/stråling (EMF/EMR), som sideløbende er ved at slå mig ihjel grundet den vanvittige EHS, jeg har udviklet af 💉 Det kan jeg her. Nogle vil nok mene, mit liv ikke er så mange penge værd. Jeg håber og beder til, at nogle af jer derude ser anderledes på det. Jeg ønsker af hele mit hjerte at leve og være med til at hjælpe så mange så muligt med den viden og det netværk, jeg har fået opbygget på min rejse. Men det kræver desværre, jeg er i en tilstand, hvor jeg kan holde ud at være til. Og der er jeg desværre ikke endnu.

Jeg har indtil nu været igennem yderligere udredning og en række både afgiftende og styrkende behandlinger, herunder to større rensninger af blod, væv og celler, som jeg skal have flere af. I dag måtte jeg fra morgenstunden have akut IV-smertebehandling, da jeg var ved at knække over på midten efter endnu en nat i smertehelvede uden søvn. Jeg er så taknemmelig over at være her og håber, jeg kan få lov til at blive her, så længe det er nødvendigt 🙏

Jeg beder jer derfor af hele mit hjerte om fortsat at støtte mig økonomisk, hvis I kan. Om at dele det her ud til så mange som muligt. Om at tage personligt fat i alle, I kender, både herhjemme og i udlandet, som måske kunne have mulighed for at hjælpe. Om at bede for mig og fortsat sende mig og min familie tanker eller opmuntrende hilsener. Det har vi brug for. Om at konfrontere de ansvarlige og medansvarlige omkring det svigt af uforståelige dimensioner, som danske statsborgere, ligesom mennesker over hele verden, har været udsat for og fortsat udsættes for.

Jeg er lige nu rørt til tåre over at have mennesker i mit liv, som har lavet et indsamlings- og video-initiativ (Sidse nu!) for at hjælpe med at opdatere på min situation. Af hjertet tak for jeres hjælp og støtte. Det betyder alt for mig 🙏❤️ Jeg håber, videoen giver en lidt bedre forståelse af, hvad det er, de har gjort ved mig 💉💔

Det er ikke for sjov, at folk som Reiner Fuellmich + team, Sacha Stone + team, Harald Kautz-Vella, Dr. Ariyana Love (+ Dr. Robert O. Young) m.fl. har været inde over min sag og for de flestes vedkommende fortsat er det på sidelinjen. Jeg er ligeså af hele mit hjerte så taknemmelig for alle jer i Danmark, som har hjulpet og fortsat hjælper mig 🙏❤️

Jeg har knoklet for at advare, redde og hjælpe så mange som overhovedet muligt på den her rejse. Før det her skete, havde jeg allerede viet mit liv til at kæmpe for dem, mennesker som dyr, som ikke selv havde en stemme. Det fortsætter jeg med til den dag, jeg dør. Jeg håber derfor af hele mit hjerte, I fortsat er med mig, så længe jeg stadig er her 💪🙏❤️

Hjælp til behandling: https://www.givlivettilbage.dk/giv

Link til video: https://www.givlivettilbage.dk/videoer


I dette opslag fra 30.10.2022 gav hun en opdatering om situationen:

OPDATERING: SKADET AF 💉 OG SVIGTET

Opdateres løbende, så godt jeg kan…

Snart 17 måneders fysisk og følelsesmæssig tortur har jeg overlevet. Jeg har lært på den hårde måde, hvorfor ingen søvn (grundet forgiftning af og skader i hjernen), ingen ro i hovedet (invaliderende elektrisk summen og morselignende lyde) og ingen smertelindring (brændende sitren i hoved og krop) er de nok mest anvendte torturmetoder. Jeg er ramt af alle tre på én gang 24 timer i døgnet. Særligt de neurologiske skader æder mig op. Alligevel er min læges mange forsøg på henvisninger til udredning og behandling i det danske hospitalsvæsen blevet afvist 😔

Jeg kæmper dog fortsat alt, hvad jeg kan – men jeg kan ikke gøre det uden jer. I, som har fulgt min historie og støttet mig på den ene eller den anden måde, har også bidraget til min overlevelse. Det er jeg jer evigt taknemmelig for 🙏❤️ Jeg vil meget gerne uddybe behandlingsforløbet indtil nu (min drøm er jo også at hjælpe andre skadede), samt dokumentere det økonomisk, så snart jeg har kræfter til det (skal også koordineres med de involverede samt revisor og advokat jf. kommende retssag, og det er et kæmpe arbejde, da jeg ønsker at gøre det ordentligt, herunder beskytte de folk og behandlere, som har hjulpet mig). Desværre er jeg stadig så hårdt ramt, at jeg er nødt til at fokusere på det fremadrettede forløb nu og her i forhold til at redde mit liv (anbefaling fra lægerne). Det må og skal være første prioritet 🙏

Lige nu kæmper mine forældre samt et lille hold af frivillige, herunder danske og udenlandske læger, som er gået ind i min sag (uden for hospitalerne), for at styrke mig til at kunne holde ud. Jeg behøver også fortsat livsreddende behandlinger på klinik/privathospital. Hvor meget behandling, jeg kan få, både hjemme- og udebehandling, afhænger af, hvor mange penge jeg kan finde – og det er desværre svært.

For hånlige beskyldninger om indbildte skader og psykisk sygdom er jeg blevet mødt med igen og igen – hos læger, på hospitalerne, hos sundhedsmyndighederne, hos vaccineproducenterne, hos vores folkevalgte politikere, på sociale medier og chokerende nok sågar i mit eget netværk (tilhængere af 💉). Jeg har mistet stort set alt i det her forløb. Kontakten til meget af min familie, mine venner og netværk samt alt det arbejde, både lønnet og frivilligt, jeg har knoklet for. Herudover har jeg mistet mit gode helbred. En sund og veltrænet krop og et åbent og medfølende sind er blevet henholdsvis smadret og knust af blot en enkelt 💉 Jeg håber og beder til, der kan rettes op på det. Men det er desværre stejlt op ad bakke.

Jeg har via udenlandske læger og anerkendte laboratorier bl.a. fået konstateret skader på samtlige systemer i kroppen, herunder nervesystemet, hormonsystemet, immunsystemet etc., påvirkning af samtlige organer, inflammation over alt, skadede celler og mitokondrier, skader i hjernen, herunder ødelagt søvn, samt genetiske forandringer (sandsynligvis via mRNA-teknologien), som bl.a. har resulteret i fysiske forandringer både udenpå og inden i, samt at min krop ikke vil detoxe ordentligt. Vurderingen er ligeså, at jeg har fået sprøjtet et eller flere toxiske og elektrisk ledende materialer ind i kroppen via lipide nanopartikler (sandsynligvis direkte ind i blodbanen og videre ud i væv og celler), som har ødelagt mit eget elektromagnetiske felt og gjort mig så vanvittigt syg og sårbar over for stråling (EMF/EMR m.m.), at jeg ingen steder kan være og oplever som nævnt at befinde mig i en tilstand af 24 timers tortur. Det er ikke så underligt, når man ser de blodbilleder, jeg af flere omgange har fået taget, af sammenklumpede blodceller og store stykker ikke-biologisk materiale (også biologisk materiale, som de dog mistænker at være af syntetisk karakter jf. udenlandske undersøgelser af selv samme fænomen). Desværre er både blod- og plasmaprøver, som er sendt til tysk laboratorie for at udrede dette indhold, blevet afvist. Beskeden er klar: De må ikke lave disse analyser på skadede folk efter 💉 Det kan velsagtens kun betyde, at de er blevet betalt eller truet til tavshed. Det er skræmmende ud over alle grænser.

Sidst men ikke mindst har jeg fået konstateret aggressive, autoimmune antistoffer relateret til 💉 Min krop er simpelthen i gang med at slå sig selv ihjel. De største, danske hospitaler ville kunne hjælpe med at afværge dette via blodrensninger, hvis de ville. Men det har de endnu ikke ønsket trods appel fra egen læge og tyske læger. Et svigt af ufattelig karakter. Uanset om jeg overlever eller ej, står der heldigvis folk klar til at hjælpe med at få rejst en sag omkring det her, da det er så ondt, som noget kan være. Alle svigt i mit forløb skal frem i lyset – og det kommer de.

Men indtil da er jeg nødt til at indse, at eneste vej fortsat er at forsøge selv at skaffe penge til at fortsætte de dyre behandlinger (bl.a. hjemmeprotokol, frekvensterapier, blodrensninger, IV-behandlinger etc.), hvis jeg skal overleve det her. Jeg har derfor stadig desperat brug for økonomisk hjælp til den livsreddende behandling. Et eksempel på de vanvittige priser, jeg er oppe imod, er bl.a. 35.000 kr. for 2 x blodrensning i Tyskland (oven i kom så transport, ophold, forplejning og medicinering) – og sådanne behandlinger skal jeg have endnu flere af for at have en chance. Disse behandlinger kan sågar ikke engang stå alene. Der skal mange forskellige ting til i min situation, og det har kostet og koster fortsat en formue.

Ud over de flere hundrede tusinde kroner, mine forældre og jeg allerede har brugt til min livsreddende behandling, både til protokoller, jeg har fulgt hjemme, og behandlinger, jeg har fået på private klinikker (herhjemme og i udlandet), skal vi nu finde endnu flere penge. Eftersom det danske hospitalsvæsen fortsat svigter, er jeg overladt til mig selv. Jeg ved godt, det gælder for mange syge mennesker i det danske sundhedssystem. Jeg tillader mig dog blot at sige, at denne situation er ekstraordinær, fordi vi her direkte er blevet løjet for og presset til at tage en uvirksom og sågar direkte skadelig injektion (beviserne herpå er efterhånden klokkeklare). Det er så ondt, at jeg ikke har ord for det.

Jeg er blevet levende begravet. Det danske hospitalsvæsen påstod, jeg intet alvorligt fejlede efter 💉 Det passede bare ikke. Jeg beder jer – min familie, mine venner og mit netværk – af hele mit hjerte om at hjælpe mig. Jeg har fortsat brug for økonomisk hjælp til behandlinger, praktisk hjælp til at komme igennem dagen og ikke mindst så meget omsorg som muligt for at kunne holde ud og klare mig igennem det her mareridt. Hvad end I kan bidrage med af hjælp 🙏

Kontakt for hjælp: kontakt@givlivettilbage.dk

Økonomisk hjælp til behandling: https://www.givlivettilbage.dk/giv

Af hjertet tak til alle jer, som igennem mit forløb har støttet mig samt forsvaret mig over for onde tunger, som har forsøgt og desværre fortsat forsøger at sprede falske rygter om min helbredstilstand og økonomiske situation. Mit team og jeg ved nu, hvem nogle af disse personer er, og drøftelser omkring håndteringen af situationen er lige nu i gang. Tak til jer, som advarede mig/os. Det er så sørgeligt, at der findes mennesker, som kan finde på at gøre sådan noget i en så alvorlig situation, som den jeg befinder mig i. Det mest chokerende for mig har i den forbindelse været, at det har vist sig også at være mennesker, som, jeg troede, stod på samme side som mig 😢💔

Jeg vil slutte af med at sige det største TAK til jer, som fortsat er med mig ❤️

Cover: Offentlige billeder fra Sidse Kærsgaards Facebook-profil

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x