Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #62: Corona har ødelagt livet for børn og unge

DR skriver, at flere forældre opgiver job for at passe børn, der er syge eller mistrives. Psykologiprofessor Svend Brinkmann udfylder sin rolle som systemets mand ved at opfordre de unge til at mærke mindre efter.

Svend Brinkmann har flere gange på de sociale medier hånet kritikere af regeringens coronapolitik.

Der er dog andre medier og eksperter, der oplyser om de sandsynlige årsager til, at børn og unge mistrives så voldsomt. Norske Steigan nævner forbud mod kramning og anden coronarelateret galskab fra politikerne som den fundamentale årsag.

DR bringer en nyhed om, at Anders Fogh Rasmussen besøger Taiwan for at vise sin stærke støtte til Taiwans “ret til at leve i frihed og fred”. Pressebilledet viser Fogh, Taiwans præsident og en person i baggrunden med store, tætsiddende mundbind. Den reelle historie er således, at Fogh lader som om, at han hylder frihed og fred, mens han er omgivet af et kraftfuldt symbol på, at både han, Taiwan og Kina allerede er besat af den samme, usynlige fjende.

Coronaen fortsætter sit snigende tilbagetog i propagandapressen. DR skriver således, at VM-testkrav vækker undren og frustration i den danske håndboldlejr. Big Pharma har gigantisk magt i det moderne samfund, hvilket bl.a. ses ved at store medicinalfirmaer nu er rykket ind rent fysisk på Rigshospitalet i København.

DR skriver:

“De store udenlandske medicinalvirksomheder amerikanske Johnson & Johnson og schweiziske Roche er det seneste år rykket helt ind i hjertet af det danske sundhedsvæsen på Rigshospitalet.”

The Exposé skriver om en ny sag, hvor en amerikansk baby døde efter at have modtaget blodtransfusion fra covid-vaccineret donor. Det tragiske dødsfald skete to uger efter, at et forældrepar i New Zealand mistede forældremyndighed over deres baby, da de nægtede blodtransfusion med covid-vaccineret blod. Der er som følge af disse og lignende sager nu blevet dannet en international blodbank for de uvaccinerede med medlemmer fra mindst 16 lande, da efterspørgslen efter “rent blod” stiger i vejret.

I en anden artikel beskriver The Exposé, at covid-19 nu er en pandemi for de vaccinerede. I Japan er overdødeligheden nu fire gange højere efter Pfizers såkaldte boosterstik. Til sammenligning havde Japan i 2020 under den uvaccinerede del af pandemien en lavere dødelighed end alle de foregående ni år. Overdødeligheden i 2022 var derimod den højeste i 11 år.

Sandheden om Ukraine og Zelensky bliver mere og mere tydelig. Zelensky har nu underskrevet en ny lov, der styrker regeringens kontrol over offentlig adgang til nyheder i Ukraine. Zelensky har allerede nationaliseret landets medier i henhold til krigslovsmagt, som blev påberåbt efter Ruslands invasion.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 04.01.2023

Cover: Unsplash.com (Jordan Whitt)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x