Kategorier
Den Politiske Blog Gratis politik Public

Israel dræbte JFK

Den amerikanske præsident John F. Kennedy var blevet for stor en trussel for Israels interesser. Derfor slog de ham ihjel.

Det mener i hvert fald den franske forfatter Laurent Guyenot, der fremfører beviserne for den voldsomme påstand i bogen The Unspoken Kennedy Truth. Som følge af sine afsløringer er han blevet fyret fra sit job som gymnasielærer.

I følge Guyenot var David Ben-Gurion bagmanden bag mordet på JFK. David Ben-Gurion var premierminister for Israel fra 1948 til 1954 og fra 3. november 1955 til 26. juni 1963. John F. Kennedy fra præsident for USA fra 20. januar 1961 til 22. november 1963.

Ben-Gurion forlod pludseligt posten som premierminister muligvis for at varetage planlægningen af mordet på JFK, der fandt sted knap fem måneder senere. Israel har i hvert fald haft væsentlige motiver for at myrde JFK, da JFK insisterede på at fjerne atomvåben (også fra Israel), reducere zionistiske organisationers mulighed for politisk indflydelse i USA, og da JFK havde et frugtbart samarbejde med Sovjetunionen og araberne, der kunne rykke Israel ud i kulden.

Cover: Unsplash.com (History in HD)

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x