Kategorier
Gratis Indlæg/Post Public Sundhedsbloggen Sundhedspressen

Sådan blev vi snydt med corona

Jeg giver her en kronologisk oversigt over nogle af de centrale, sundhedsfaglige bedrag i coronasagen.

 1. WHO ændrede definitionen af pandemi fra høj risiko for sygdom og død til høj risiko for smitte. Bedraget her ligger i, at noget godt kan være meget smitsomt, uden nødvendigvis samtidig at være meget farligt.
 2. Ny sygdom bliver opdaget i Kina, hvor folk angiveligt falder døde om på gaden. Lidt senere kommer der skræmmebilleder fra Italien, hvoraf flere siden hen er blevet dokumenteret falske.
 3. Det nye coronavirus, SARS-CoV-2, bliver opdaget og udråbt som årsagen til den nye sygdom, covid-19, selvom der ikke var nogle klinisk definerende symptomer på en ny sygdom.
 4. I fravær af klinisk definerende symptomer bliver PCR-testen for SARS-CoV-2 introduceret som det diagnostiske kriterie for covid-19. Covid-19 bliver herefter defineret som enhver tilstand med positiv PCR-test, i praksis også selvom patienten slet ikke har nogen reelle sygdomssymptomer, eller selvom patienten har symptomer såsom et brækket ben efter trafikuheld, der åbenlyst næppe skyldes virusinfektion. Covid-19-testcentre skyder op over alt, hvor folk bliver testet for covid-19 uden at blive spurgt om reelle sygdomssymptomer. Samtidig gennemgår dem med sygdomssymptomer ikke differentialdiagnose, hvorved der bl.a. er sket en reklassifikation af influenza til covid-19. Samtidig bliver fraværet af videnskabelig dokumentation for PCR-testens validitet ignoreret, ligesom Kochs postulat aldrig bliver efterprøvet for at teste hypotesen, at smitte med SARS-CoV-2 altid medfører covid-19-sygdom.
 5. Alle former for konventionel medicinsk behandling bliver undertrykt. Ernæringens betydning og andre faktorer af betydning for optimal funktion af det naturlige immunforsvar bliver også ignoreret af myndighederne, mens vi venter på supervåbnet: vaccinerne.
 6. Forebyggelse bliver reduceret til at handle om at undgå virus. Al tale om det gavnlige i at udsætte sig for smitte og virus, så kroppen kan opnå naturlig immunitet bliver ignoreret og nærmest kriminaliseret.
 7. Bivirkninger ved forebyggende tiltag bliver ignoreret. Nedlukning af samfundet, brug af mundbind, overdrevet brug af håndsprit og social isolation er alle tiltag med en gigantisk slipstrøm af bivirkninger og sundhedsskader.
 8. Sundhedsbegrebet bliver forvredet til udelukkende at handle om at undgå virus og have en negativ coronatest. Denne forvridning kommer paradoksalt nok fra den samme myndighed, WHO, der oprindeligt definerede sundhed som mere end blot fravær af sygdom. Sundhed er fysisk, mental og social velvære – alt det som coronapolitikken medførte en reduktion af. Faldet i sundhed under coronaen er siden blevet dokumenteret i flere studier.
 9. Coronavaccinerne bliver hastegodkendt baseret på dårlig forskning med for kort varighed, mangelfulde effektmål og whistleblower-afsløringer af ekstremt dårlig forskningspraksis. Myndighederne vælger ikke desto mindre at have blind tillid til Pfizer, der tidligere har betalt en gigantisk bøde for medicinsk bedrag.
 10. Alternativer til vaccination bliver ignoreret og uvaccinerede bliver udskammet og udstødt. Samfundet og myndighederne opfører sig som om, at det er veldokumenteret, at det nye coronavirus er ekstremt farligt, og at vaccinerne er ekstremt effektive og sikre, selvom intet af dette er sandt. Kritiske sundhedsfagfolk bliver ligeledes udstødt, udskammet og censureret. Den frie, offentlige debat om sundhed i Danmark dør med coronaen.
 11. Erfaringer og data fra den virkelige verden bliver ignoreret. Talrige caserapporter om alvorlige bivirkninger efter coronavaccination bliver aldrig almindeligt kendt. Statens Serum Institut stopper med at afrapportere vaccineeffektiviten, da den begynder at blive negativ for nogle befolkningsgrupper i Danmark. Negativ vaccineeffektivitet betyder, at risikoen for at få covid-19 er større blandt dem, der er blevet vaccineret sammenlignet med dem, der ikke er vaccineret. Den tidsmæssige dynamik med initial reduceret risiko og efter 5 måneder forøget risiko for covid-19-diagnose efter vaccination bliver ignoreret af myndighederne. Statens Serum Institut sammenligner i stedet dem, der har fået sidste stik med dem, der kun har fået de foregående stik, hvorved den skadelige virkning af forrige stik bliver camoufleret via den kortsigtede gavnlige virkning af det sidste stik. Det bliver i stedet nye mutationer af coronavirus, der får skylden for, at vaccinerne ikke virker så længe, så det derfor er nødvendigt med regelmæssige boosterstik, selvom svækkelsen af immunforsvaret reelt er en konsekvens af indsprøjtningerne.
 12. Ingredienserne i mRNA-vaccinerne bliver holdt hemmelig. Private laboratorier har fundet tegn på udeklareret bioteknologi med ukendte virkninger. Det er i stigende grad uklart, hvad det er, folk har fået sprøjtet ind og dermed også uklart, hvad der skal til for at blive udrenset igen og i det hele taget reducere risikoen for skadevirkninger efter vaccination.
 13. Nu er corona så startet i Kina igen, og de vil have os til at falde for det store fupnummer en gang til.

Cover: Unsplash.com (Liam Burnett-Blue)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Saladin B
fredag, 6 januar 2023, 14:13 14:13

Nu mener sundhedsstyrelsen at det ikke længere er nødvendigt at vaccinere

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/sundhedsstyrelsen-intet-behov-flere-danskere-faar-coronavaccine

Hvis det faktisk er sandt, vil der nok kun gå få år før en ny sygdom dukker op, så processen kan starte forfra..

Vi almindelige borgere skal stresses og gøres afhængigaf magthavere for at vil bedre kan kontrolleres..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x