Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #63: Pressens hjernekrig mod folket tager til i styrke

Det er åbenbart umuligt at kigge væk, uden TV2 farer derudaf med massiv coronapropaganda. Deres hjemmeside er i hvert fald nu dænget til med frygtpropaganda, efter jeg i en dag eller to ikke lige fik fulgt med der.

DR, Ekstra Bladet, B.T. og Berlingske giver den også godt med gas i, hvad der ligner en nøje planlagt, gradvis optrapning af propagandaen for den magtbærende fortælling om corona, som ingen åbenbart må stille spørgsmålstegn ved, hvis de vil arbejde for eller optræde i et af de statsbetalte nyhedsmedier i kongeriget Danmark.

Tidsforløbet er interessant. Pressen skrev stort set intet om corona under valgkampen. De skrev heller intet om corona under den meget langvarige regeringsdannelse. Først på samme dag som den nye regering blev meldt ud startede propagandaen igen. Det kan selvfølgelig være helt tilfældig timing, men jeg tvivler.

Nu er det jo ikke fordi, at ministrene, selv en statsminister, har kolossal stor magt. Ministrene er jævnfør Grundloven kongens tjenere, så de har egentlig bare at gøre, hvad kongen, dvs. dronningen nu, siger til dem. Ministrene kan selvfølgelig godt blive fyret af Folketinget, hvorefter der så bliver udpeget nogle nye ministre, der heller ikke skal tjene folket, men regenten, som er dronningen – og i forlængelse dem som dronningen ønsker skal bestemme over vores lille land. Her kan vi kigge på dronningens kabinetssekretær for at få et vink med en vognstang om, hvem det helt præcist er i udlandet, der bestemmer over vores lille hyggeland.

Jamen, Peer, det er jo bare proforma. Det med kongen i Grundloven skal ikke tolkes bogstaveligt. Det er så min modpåstand, at den påstand er opstået som følge af mange års propaganda, hvor det, der reelt er et diktatur, er blevet camoufleret med hyggesladder og H.C. Andersen-eventyr om prinser og prinsesser.

Jamen, Peer, det er helt vildt besværligt at ændre Grundloven. Nej, det er det ikke. Det er i hvert fald meget mindre besværligt og meget mere fredeligt, end da Danmark gik i krig mod først Afghanistan og derefter Irak for at indføre det styre – demokrati – som vi har lært at værdsætte så højt, som som vi ikke engang har selv endnu! To krige, der i øvrigt tog sit afsæt i 9/11, der med stor sandsynlighed var en zionistisk og ikke en islamistisk operation – selvom zionisterne også har infiltreret islamisterne, så det reelt er svært at adskille de to syge ideologier fra hinanden.

Jamen, Peer, skal vi så bede USA bombe Danmark, så vi kan demokrati ligesom i Afghanistan og Irak? Nej, det skal vi ikke. Dels er USA allerede godt i gang med at bombe os med sprængningen af Nordstream-gasledningen. Dels viser al erfaring, at demokrati ikke er noget, man kan bombe sig til. Når USA og Danmark går i krig for at tvinge lande til at blive demokratiske, så er det blot et skalkeskjul for den reelle årsag, der altid handler om ressourcer, penge og magt. Verden døjer jo også med en hel industri – militærindustrien – der er afhængig af krig for at holde aktionærerne glade.

Nå, men tilbage til coronapropagandaen. Optrapningen tyder på, at coronafortællingen også i Danmark snart vil blive misbrugt igen til at indføre de samfundsmæssige ændringer, som dem, der reelt bestemmer over Danmark, ønsker, og som folket ikke ønsker, medmindre de først er blevet hjernevasket til at tro, at det er for deres egen sikkerheds og sundheds skyld. Eller for klimaets skyld som også er en gigantisk løgnehistorie, som der er investeret store summer i, og hvor det nu er tid til return on investment for dem, der har finansieret bedraget ved at betale forskerne for at parkere hjernen, eller i hvert fald den sandhedssøgende del af hjernen.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 05.01.2023

Cover: Unsplash.com (Jordy Meow)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x