Kategorier
Den Politiske Blog Gratis politik Public

Hvad har kongehuset, Mette Frederiksen og jøderne til fælles?

De har konstant beskyttelse fra politiet og militæret i Danmark.

Kongehuset har et helt militært regiment til at beskytte sig i form af garderne.

Mette Frederiksen er mandsopdækket af PET-livvagter.

De jødiske synagoger er beskyttet af både politibetjente og soldater – og de er svært bevæbnede.

Spørgsmålet er: Hvem er de så bange for? Det virker jo umiddelbart som om, at det primært er det danske folk, de frygter. Det næste spørgsmål er: Hvorfor er de så bange for os?

Der er ikke andre grupper i det danske samfund, der er så massivt, konstant og langvarigt bevogtet med voldelig magt baseret på en tilsyneladende almen og kronisk frygt for folket. Alle andre må ringe 112, hvis de føler sig akut truet. I sjældne tilfælde kan nogle få kortvarig eller lejlighedsvis beskyttelse af politiet og militæret – men ikke konstant på den måde, som vi ser det med regentens institutioner, statsministerens person og jødernes institutioner.

Nu er både regenten og statsministeren en del af det formelle magtapparat i Danmark, og ud fra den betragtning kan der være en rimelighed i en vis grad af konstant beskyttelse. Men jøderne er hverken en del af den udøvende, den dømmende eller den lovgivende magt i Danmark, ikke formelt set i hvert fald, så de kan ikke påberåbe sig ret til beskyttelse på den konto.

Jøderne vil jo nok selv sige, at de er forfulgte, truede og bange, og de vil henvise til Omar el Husseins terrorangreb på Krudttønden og synagogen på Krystalgade i 2015. Det terrorangreb stinker dog af set-up med involvering af PET og formentlig også PET’s gamle, gode venner fra Mossad. Den tidligere chef for PET, der etablerede det tætte samarbejde med Mossad er i øvrigt nu ansat i kongehuset som bindeled til Mette Frederiksen.

Hvis man ønsker at være organiseret kriminel i Danmark, så er det smartest at være enten medlem af kongefamilien, medlem af regeringen eller jøde. Og ud af de tre er det smartest at være jøde, da enhver der mistænker jøder for organiseret kriminalitet pr. definition er en hadefuld, irrationel, sindssyg antisemit, hvorved mistanken automatisk bliver flyttet tilbage på den, der nævner det unævnelige tabuemne.

Det er min opfattelse, at når det er netop de tre, der har så stor beskyttelse i Danmark, så er det fordi, at det er netop de tre, der udgør den reelle magt, og de ved, at deres magt er baseret på bedrag og propaganda. Deres store frygt er, at det danske folk opdager bedraget og kræver retfærdighed og reelt demokrati.

Det er den mest logiske forklaring på bevogtningssituationen, hvorved situationen sådan set afslører det, den forsøger at skjule – paradoksalt nok.

PS: Jeg opfordrer til 100 % fredelig modstand mod undertrykkerne og bedragerne. Vold er fuldstændigt unødvendigt, når først folket er samlet for sandhed og frihed. Som situationen er nu, så er voldelige angreb faktisk det dummeste, man kan gøre, og det vil udelukkende give bagslag. Fredelig folkeoplysning er den langsommelige vej frem, der stille og roligt fører til sejr, når man har de store værdier (sandhed, frihed, osv.) på sin side. Det er hjernekraft, ikke muskelkraft, der sætter os fri.

Cover: Unsplash.com (STNGR Industries)


Dokumentation og mere info:

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x