Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #64: Breaking news om vacciner og voldtægt

DR meddeler i dag, at Sundhedsstyrelsen ikke ser et behov for at give flere vaccinationer.

Sundhedsstyrelsen citeres bl.a. for at udtale:

“- Tilslutningen til vaccination for både influenza og covid-19 i efterårets vaccinationsindsats har været tårnhøj – særligt for de mest sårbare – og covid-19-vaccinernes beskyttelse mod alvorlig sygdom og død er stadig rigtig god.”

Når man går ind og læser udmeldingen på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside kan man se, at det er data for vaccineeffektivitet, de lægger til grund. Det er de data, som Statens Serum Institut udgav, indtil de viste, at vaccineeffektiviten blev negativ for nogle befolkningsgrupper. Negativ vaccineeffektivtet betyder, at forekomsten af covid-19 er højere blandt dem, der er vaccineret, sammenlignet med dem der ikke er vaccineret.

Statens Serum Institut gik helt væk fra offentligt at rapportere disse data, indtil det var muligt for dem at sammenligne dem, der havde fået alle stik med dem, der “kun” havde fået alle stik minus det sidste boosterstik. Da den tidsmæssige dynamik i disse såkaldte vacciner er, at de reducerer forekomsten af covid-19 de første ca. 3 mdr., hvorefter effekten aftager for at være decideret negativ fra 5 mdr. og frem. Det er ligesom en boomerang, man kaster ud, som så vender tilbage for at ramme en i nakken.

Det er min vurdering, at de seneste dages tiltagende propaganda bl.a. har været for at lægge pres på Sundhedsstyrelsen, så de ville anbefale flere boosterstik til danskerne. Det er glædeligt, at Sundhedsstyrelsen indtil videre i hvert fald har modstået det politiske propagandapres.

TV2 citerer SSI for, at antallet af døde er højere end normalt i Danmark nu. SSI mener, at det skyldes, at vi nu har en tredobbelt epidemi med både coronavirus, influenzavirus og RS-virus. Det er forventeligt, at både TV2 og SSI ignorerer vaccinerne og senfølger af den sundhedsskadelige coronapolitik som medvirkende årsager til overfødeligheden i landet. Det er dog positivt, at det nu ikke længere er hemmeligt, at dødeligheden er steget. Vi er mange, der har fulgt statistikkerne nøje, og som for længe siden gjorde opmærksom på problemet.

Forvirring om samtykke til sex

TV2 har også en nyhed om en ny voldtægtssag, der udstiller udfordringerne ved den nye samtykkelov. TV2 skriver således:

“Nytårsnat landede en sag på bordet hos Nordjyllands Politi, der har fået samtykkedebatten til at blusse op. En 18-årig kvinde og en 19-årig mand havde ”været kærlige”, og selvom de overvejende var enige om hændelsernes gang, var de uenige om, hvorvidt der var blevet givet samtykke. Kvinden mente – modsat manden – at hun var blevet voldtaget, og kontroversen har blandt andet fået ligestillingsordføreren fra Liberal Alliance, Sólbjørg Jakobsen, til at råbe op på Twitter: – Voldtægt er forfærdeligt. At dømme eller anklage en uskyldig er også forfærdeligt, skriver hun blandt andet.”

Der er stor forvirring om, hvad det egentlig vil sige at få et samtykke, hvilket betyder, at der ikke længere er nogen retssikkerhed på sexområdet. Retssikkerhed er defineret ved, at man forud for en handling ved, om den er strafbar eller ej, og at samme princip efterleves af politi- og retssystemet.

Majbrit Berlau, der er generalsekretær i organisationen Sex&Samfund, udtaler således til TV2:

“Nogle ringer og spørger: “Hvis det her skete, fik jeg så samtykke?””

Eva Smith, der er professor emeritus og tidligere juraprofessor i procesret ved Københavns Universitet, udtaler sig også i artiklen om den kønsmæssige uretfærdighed i rettens behandling af voldtægtssager:

“Jeg får nogle mails fra domsmænd, der er bekymrede over udviklingen. At der ikke tages hensyn nok til mændenes forklaringer, siger Eva Smith.”

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 06.01.2023

Cover: Unsplash.com (Womanizer Toys)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x