Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #65: Mundbind på vej tilbage

Ny coronavariant spreder sig med lynets hast: Nu er det et havmonster, vi skal være bange for.

TV2 skriver om coronavirus i dag: “Ny variant spreder sig med lynets hast – den smitter bedre, undviger bedre og binder bedre”. Den nye variant bliver kaldt XXB.1.5 og “eksperter” har tilmed døbt den ‘Kraken’, der er et havmonster fra den skandinaviske mytologi. Artiklen er en lang, ensidig propagandasmøre for boosterstik med varianttilpasset vaccine. Der er tilsyneladende tale om hjemmelavet propaganda, da der kun er ét navn – Natali Braagaard – som afsender på TV2-artiklen. Selv den tilhørende skræmmegrafik er også hjemmelavet af TV2’s grafiker Maiken Bang. Natali Braagaard har været ansat som journalist på TV2 i 16 år. Ifølge hendes CV har hun dog endnu ikke færdiggjort sit speciale, hvilket muligvis kan gøre hende mere sårbar for propaganda, som så kan resultere i en coronaartikel som denne. Det ville klæde TV2, hvis de i det mindste ansatte folk, der havde færdiggjort deres videregående uddannelse. På den anden side så kan det også være en fordel ikke at være for klog, hvis man vil have en langvarig, vellønnet karriere i det store propagandahus.

Der er fortsat stilhed på coronafronten hos DR. Til gengæld er der masser af alternative medier, der fortsat afslører den anden side af coronamedaljen. Danske NewSpeek citerer den amerikanske fødselslæge og gynækolog dr. James Thorp, der har fremlagt data, der understøtter det, som han og andre læger og sygeplejersker ser finde sted, nemlig en øgning i spontane aborter og andre graviditets- og fertilitetsrelaterede problemer siden ibrugtagningen af de eksperimentelle mRNA-indsprøjtninger.

Britiske The Exposé har bragt en artikel, der gennemgår vaccineproducenten Pfizers historie med bedrag og korruption. Mediet skriver, at den nye normal for Pfizer er ulovlig og korrupt markedsføring, bestikkelse af læger og undertrykkelse af dårlige forskningsresultater. Som jeg også selv har påpeget flere gange, så er det påfaldende, i lyset af Pfizers kriminelle historie, at også i Danmark vil hverken politikere, medier eller myndigheder tillade kritik af Pfizer. Vi skal tværtimod have blind tillid til Pfizers udmeldinger om deres “supervåben”. Det er en anelse vanvittigt.

Ifølge The Exposé er der meget, der tyder på, at mundbind nu er på vej tilbage. Det er ikke fordi, mundbind beskytter mod virus. Det er snarere fordi, mundbind er et kraftigt symbol på frygt og underkastelse, der samtidig udstiller dem, der ikke underkaster sig, hvorved de bliver lettere at udstøde fra fællesskabet. Det er også min vurdering, at 2023 bliver præget af, hvad jeg kalder socialfascisme. Det er fascisme, der i modsætning til den første bølge af coronafascisme ikke vil blive gennemført med bekendtgørelser, men derimod udelukkende via “frivilligt” gruppepres, der bliver designet via den rette kombination af propaganda og økonomiske incitamenter. Arbejdsgivere og fagforeninger kommer til at spille en central rolle i den fortsatte “frivillige” afvikling af folkefriheden i Danmark i coronaens hellige navn.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 07.01.2023

Cover: Unsplash.com (Zach Vessels)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x