Kategorier
Den Politiske Blog Forside Gratis politik Public

Myndighederne og medierne er inhabile om coronavacciner – men sandheden SKAL ud!

Folket får aldrig sandheden om coronavaccinerne at vide, så længe det er de samme myndigheder og medier, der nu forklarer overdødeligheden, som tidligere propaganderede for sprøjterne. Det svarer til at sætte Bandidos til at efterforske mistanker om deres egen narkokriminalitet.

Pressen og myndighederne taler nu åbent om, at dødeligheden er højere i Danmark, end den plejer at være. Myndighedernes talspersoner afviser konsekvent og med irritation i stemmen, at det kan være coronavaccinerne, der er årsag til nogle af de ekstra dødsfald. De prøver helst at undgå emnet, hvilket medierne behændigt hjælper dem med, men når de en sjælden gang bliver nødt til at svare direkte, så får vi en indlært svada om, at vaccinerne beskytter mod alvorlig covid-19-sygdom og -død.

Hvordan kan de være så skråsikre?

Men hvordan kan myndighederne være så skråsikre på, at coronavaccinerne beskytter mod alvorlig sygdom og død af covid-19? Der er ikke foretaget lodtrækningsforsøg af den type og standard, som rent videnskabeligt med rimelighed ville kunne begrunde en så skråsikker påstand om effekten af et nyt medikament. Det er mit indtryk, at selv veluddannede og velorienterede mennesker i Danmark stadigvæk tror, at den relevante forskning er udført, men det er den altså ikke. Den blev godt nok startet, men den blev standset før tid, og der blev kun målt på specifikke virkninger på covid-19-konstruktionen.

Når jeg skriver covid-19-konstruktionen, så er det fordi, der er tale om en konstruktion af en ny sygdom baseret på en ny PCR-test uden klinisk definerende symptomer og ofte uden tilstrækkelig differentialdiagnose. Med andre ord: Nogle af dem, der er reelt syge, og som har en positiv coronatest, kan være syge af en helt anden årsag end smitte med det nye coronavirus. Det problem har jeg råbt højt op om helt fra starten og gjort myndighederne opmærksom på, uden at få svar. De har i stedet fortsat ud ad et meget ensidigt propagandaspor for en bestemt sygdomshistorie, og enhver intellektuel og sundhedsfaglig kritik er konsekvent blevet ignoreret.

Når myndighederne siger, at coronavaccination er forbundet med nedsat risiko for alvorlig covid-19-sygdom og -død, så har de på en måde ret. Det afhænger helt af, hvilke grupper man sammenligner med hinanden. Hvis man sammenligner dem, der har fået det seneste boosterstik med dem, der ikke har, men som har fået de foregående stik, så ser det ud til, at vaccinen giver god beskyttelse. Hvis man derimod sammenligner de vaccinerede med de helt uvaccinerede, så ser vi, at det var en katastrofal sundhedsfejl overhovedet at sætte gang i den massive massevaccination af danskerne. Derfor undlader myndigheder at foretage den sidste analyse. Det forstår man jo godt, da det ville inkriminere dem selv. Kritikken kan derfor kun komme fra fagfolk, der ikke er ansat eller på anden vis afhængige af de sundhedsfaglige myndigheder – samt fra journalister og researchere der ikke er ansat af et af de statsbetalte medier, da de også er medskyldige i det organiserede overgreb på os alle ved ikke at have stillet de rigtige spørgsmål.

Intellektuelt og åndeligt forfald

Den grundlæggende årsag, efter min mening, er intellektuelt og åndeligt forfald blandt de grupper af personer i sundhedsmyndighederne og medierne, der har haft muligheden og ansvaret for at være kritiske. Nu er tiden gået, skeletterne vælter ud af skabet, og de har travlt med at dække sporene og beviserne, der fører tilbage til dem som medskyldige i forbrydelser mod menneskeheden via deres faglige svigt.

Jeg har efterhånden skrevet det flere gange, og det er en meget pointe for at forstå den indbyggede, biologiske mekanisme bag bedraget om coronavaccinerne: Effekten af vaccinerne afhænger af tiden fra sidste stik. De første ca. 3 mdr. er der nedsat forekomst af covid-19 og dermed også både alvorlig covid-19-sygdom og -død. Derefter falder effektiviteten og fra 5 mdr. er der øget forekomst. Det er således et spørgsmål om perspektiv, om man vurderer, at boosterstikkene reelt virker, eller de blot midlertidigt bremser noget af den immunskadelige virkning af de foregående stik.

Dette er vel at mærke indenfor det herskende narrativ. Hvis vi også inddrager de samlede bivirkninger, så ser det endnu værre ud for vaccinerne. Der er især belæg for, at vaccinerne øger risikoen for hjertebetændelse og død som følge af pludseligt hjertestop. Derudover ser det ud til, at mRNA-vaccinerne forværrer latent sygdom ved at øge inflammation. Inflammation er en fundamental patofysiologisk proces i udviklingen af mange forskellige sygdomme, hvilket giver et meget mangfoldigt bivirkningsbillede, da forskellige mennesker er disponerede for forskellige sygdomme som følge af arv og miljø. De mange vaccinerede atleter, der er kollapset og i mange tilfælde døde under kamp eller træning, tyder endvidere på, at intens fysisk aktivitet er risikabelt, hvis man er coronavaccineret.

Cover: Unsplash.com (Mufid Majnun)

Tilmeld
Besked om
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x