Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #66: Japan indleder efterforskning af vaccinedødsfald

Japan kræver efterforskning af coronavaccinedødsfald, siden hovedstrømsmedier indrømmer, at “sprøjterne tager livet af os”.

Det norske medie Steigan skriver, at flere og flere lande starter efterforskning af coronavaccinerne, der mistænkes for at stå bag både dødsfald og øget sygefravær på arbejdspladser. Japan er det nyeste land, der har åbnet for efterforskning efter et hidtil uset antal døde efter covid-19-vaccinationer.

Steigan har også udgivet et sammendrag af covid-vaccineskaderapporten, som Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA er blevet tvunget til at udgive. Rapporten viser, at myndighederne har modtaget klare faresignaler om død og en række meget bekymrende skader på hjerte, nervesystem, blødninger, menstruationsproblemer samt skader på immunsystemet blandt amerikanske voksne.

Steigan beretter også om en ny opinionsundersøgelse, der viser, at 49 % af amerikanske voksne mener, at det er sandsynligt at bivirkninger til covid-19-vacciner har forårsaget et betydeligt antal uforklarlige dødsfald, inklusiv 28 % som mener, at det er meget sandsynligt. Der er også 28 % af amerikanere, der siger, at de personligt kender nogen, hvis død de tror kan har været forårsaget af bivirkninger til covid-19-vacciner.

Det britiske medie The Exposé afslører data fra Australien, der har vist, at dem, der har fået tre stik vaccine, har 35 gange større risiko for at blive hospitalsindlagt med covid-19 sammenlignet med de uvaccinerede.

Flere og flere, der vågner til sandheden om corona, er samtidig, forinden eller derefter også sprunget ud som nykristne. Berlingske taler nu om, at stormen på Kongressen i USA var ‘kristen terrorisme‘. Vi kan nok forvente mere fra den front, altså udhængning af kristne som reelle eller potentielle terrorister. Jesus var jo også en værre terrorist, der væltede bankfolkenes borde på tempelpladsen, inden jøderne og romerne i fællesskab fik ham hængt på korset til skræk og advarsel.

Berlingske har desuden en anden interessant historie om censurens udbredelse i USA. Det amerikanske universitet Stanford har udnævnt en række hverdagsord som decideret »skadelige«, skriver Berlingske. Blandt ‘de skadelige ord’ finder vi bl.a. “amerikaner” og “modig”. Det er skridtet inden, det bliver decideret forbudt og strafbart at gøre brug af disse ikke blot ‘krænkende’, men decideret ‘skadelige’ ord. Det er som taget direkte ud af 1984-dystopien.

DR skriver, at Kina suspenderer flere end 1.000 regeringskritiske profiler på sociale medier. DR skriver ikke, når Big Tech gør regeringens arbejde i Danmark og resten af Vesten ved at suspendere regeringskristiske røster på de sociale medier. Jeg er f.eks. blevet permanent suspenderet på LinkedIn for at kritisere Mette Frederiksens coronapolitik og for at formidle forskning, der tyder på, at covid-19 er en ernæringsrelateret sygdom. Jeg har anket afgørelsen, men jeg har desværre ingen mulighed for at vende tilbage til det fine selskab på LinkedIn med mine kætterske holdninger om frihed, evidens og ernæring.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 08.01.2023

Cover: Unsplash.com (Alessio Lin)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x