Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #67: Det onde skal graves op med rod

Den mest magtfulde ondskab gemmer sig bag et rødt skjold.

ChaosNavigator har udgivet en interessant artikel om den zionistiske Rothschild-bankfamilie, der er verdens mest magtfulde i skyggerne. Rothschild er så rige, at de sprænger alle rammer for rigdom, hvorfor de heller ikke optræder på f.eks. Top 100-lister over verdens rigeste.

Nu er der som sådan ikke noget galt i at have mange penge, men når man som Rothschild har grundlagt hele det moderne bank- og pengesystem og fortsat sidder på kontrollen af finansieringen af de store politiske begivenheder såsom krig, klima og corona, så er det en helt urimelig stor magt at give til mennesker, der ikke er valgt af folket.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Rothschild er zionistisk. Rothschild har investeret mange penge og politisk magt i at etablere den moderne stat Israel i Palæstina. Det fremgår bl.a. af Balfour-deklarationen den 2. november 1917 fra Storbritanniens udenrigsminister Arthur James Balfour til Lord Rothschild (Walter Rothschild, 2. Baron Rothschild), lederen af Storbritanniens jødiske samfund med forbindelse til Zionistføderationen.

ChaosNavigator skriver om Rothschild-familien:

“Hvad mere er, familien var utvivlsomt styret af principperne i den babylonske Talmud, en samling af mystiske jødiske instruktioner med rod i levite-præsternes autoritet og kabbalaens magiske virke. Og der er også det lille spørgsmål om, hvor de står inden for den zionistiske kabale og det Globale Okkulte Etablissement. Hvad der er sikkert er, at zionismen var og er en drivkraft, endda en fanatisk. Når opretholdelsen af ​​denne tro har en uendelig forsyning af penge, kan du være sikker på, at konsekvenserne er enorme.”

Grundlæggeren af Rothschild-dynastiet hed Mayer Amschel Rothschild. Han blev født i 1743 i det jødiske kvarter i Frankfurt, Tyskland. Mayer var søn af Amschel Bauer, der havde taget navnet Rothschild, der betyder “Rødt skjold”, afledt fra husets varetegn, der videre var afledt fra det røde flag, et emblem for Khazar- eller Ashkenazi-jøderne i Østeuropa.

Mayer Amschel Rothschild indså tidligt den overpolitiske magt i at kontrollere finanserne, hvilket fremgår af dette berømte citat fra ham selv:

“Tillad mig at udstede og kontrollere en nations penge, og jeg er ligeglad med, hvem der laver dens love.”

Der findes mange forskellige former for jødedom, ligesom der findes mange forskellige former for islam osv. Problemet ved den form for jødedom, som Rothschild arbejder proaktivt og med verdens største magt – penge – for at fremme er, at den dybest set er satanisk samtidig med, at den er racistisk, da den opfatter alle ikke-jøder som undermennesker, slaver og kvæg. Det sataniske ligger i den form for Kabbalah, som også Sabbatai Zevi var fortaler for, hvor man tror, at man opnår Guds frelse ved at synde og gøre onde gerninger. Rothschild etablerede et tæt samarbejde med Jacob Frank, der var arvtager efter Zevi.

I dag opererer Rothschild via magtfulde organisationer som IMF, Federal Reserve, Bank of England, Den Europæiske Centralbank og Bank of International Settlements, ligesom de samarbejder med andre rige og magtfulde familiedynastier, hvis store frygt er, at folket opdager det bedrag, som det moderne penge- og dermed magtsystem er baseret på, og kræver, at verdens goder fordeles retfærdigt, og at der indføres reelt demokrati og folkestyre baseret på næstekærlige principper.

Det er i den forbindelse ikke nok at afsløre bedragene om corona, 9/11 og klima, da den bagvedliggende kapital, der som sagt er drevet af onde intentioner, så blot vil finde nye veje til at snyde og bedrage sig til at undertrykke, vildlede og fængsle os. Det er nødvendigt med intet mindre end en økonomisk revolution, hvis vi skal have verden på ret køl. Det kræver, at Rothschild & Co. tilbagebetaler den rigdom, de har stjålet fra os, og at de i øvrigt bliver fjernet fra magten i skyggerne ved at blive hevet helt ud i lyset. Det er ligesom vampyrer, der kun kan leve i mørke, og som dør, når de bliver ramt af lyset.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 09.01.2023

Cover: Unsplash.com (Anton Murygin)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x