Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

Politiet frikender sig selv for det eventuelle mord på Sidney Lee

B.T. skriver i dag, at efterforskningen af Sidney Lees dødsfald er afsluttet.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har efterforsket, om politibetjente har begået noget strafbart i forbindelse med reality-stjernens pludselig dødsfald som 43-årig. Statsadvokaten i København har truffet afgørelsen, at der ikke var grundlag for at fortsætte efterforskningen i sagen, da det ikke har en rimelig formodning om, at politiet har begået noget strafbart som f.eks. mord.

Der er fortsat intet nyt om, præcis hvad der skete, hvorfor politiet var involveret, og hvad Sidney Lee døde af. Det er dog kommet frem, at Sidney Lee var en gæv modstander af vaccinetyranniet og som følge af sit status som berømthed således en fjende af staten. Det er derfor rimeligt, at folket kræver en bedre forklaring end den, der nu er kommet, som reelt svarer til, at politiet frikender sig selv uden at fremføre nogen som helst beviser. Vi skal i den forbindelse huske på, at politiet, politiklagemyndigheden og statsadvokaten er tre dele af det samme magtsystem, så vi skal ikke lade os spise af med en bortforklaring som denne.

Cover: Unsplash.com (Jacob Morch)

Tilmeld
Besked om
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x