Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #68: Politiet vil have os til at tro, at de blev kaldt ud for at behandle lungebetændelse hos Sidney Lee

DR skriver, at der for første gang er fundet fugleinfluenza i danske ræve. Uha da, så springer det pip-virus jo nok også snart videre til mennesker. Flere vacciner, nu!

Stormløbet på parlamentsbygningen i Brasilien ligner stormløbet på kongressen i USA, der ligner undskyldningen for politiets massakre på uskyldige demonstranter til coronademonstrationen den 9. januar 2021 i København. Disse sager tjener en politisk agenda om at give politiet mere magt overfor folket, der samtidig udskammes som tossede, højreekstremistiske voldspsykopater. Det er rigtig nok tosset at tro, at man kan få noget konstruktivt ud af at storme en regeringsbygning. Det er faktisk så tosset, at man forledes til at tro, at det er regeringen selv, der har iscenesat det, så de kan gemme sig bag medfølelse og beskyttelse.

DR hænger også en tysk influencer ud, der dækker krigen i Ukraine fra Ruslands perspektiv. Influenceren bliver beskyldt for at lave propaganda for Rusland, mens DR selv er blind for, at de selv laver propaganda for NATO. Enhver sag – og især en krig – har to sider, og når den ene side konsekvent bliver udskammet, så bør ethvert selvstændigt tænkende menneske blive mistænksom. Desværre har de fleste danskere udliciteret deres tænkning om verden til pressen.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed, der ikke er spor uafhængig af politiet, påstår nu, at “Sidney Lee døde af en blodforgiftning efter en svær lungebetændelse, hvor bakterier havde spredt sig til blodbanen“. Aha. Jamen, hvad i alverden lavede politiet på hans bopæl? Mig bekendt har politiet ikke kompetencer til at behandle hverken blodforgiftninger eller lungebetændelser. Den slags plejer man at blive indlagt på hospitalet med. Den sag stinker stadigvæk!

Udmeldinger fra Norge tyder på, at der er EU-krav om coronacertifikat på vej i år. Det betyder formentlig i praksis, at Danmark genaktiverer corona-appen, hvor man skal dokumentere, at man er vaccineret eller testet for at få adgang til samfundet. Det norske medie Steigan afslører også, hvordan den tidligere verdenssundhedsorganisation og nu verdensmagtorganisation WHO fortsætter sit hemmelige arbejde med landes regeringer om at opnå global magt. Det er virkelig beskidt, at sundhed bliver misbrugt på den måde!

Sundhedsministeriet i Danmark er som forventet nu begyndt at tale om mundbind igen. I første omgang som en opfordring til luftfartsbranchen om at indføre krav om mundbind om bord på fly fra Kina. Det er bemærkelsesværdigt, at det er Epidemikommissionen og Statens Serum Institut, og ikke Sundhedsstyrelsen, der bliver brugt som reference for udmeldingen.

Det britiske medie The Exposé har skrevet et åbent brev til den britiske hjerteforening, hvor de opfordrer til offentlig debat om hjerteskader efter covid-vaccination. Hjerteforeningen i Danmark glimrer ved deres totale tavshed om den igangværende skandale, hvor man påfører danskerne alvorlige hjertelidelser via utilstrækkeligt dokumenteret vaccination mod en ny og ufarlig virus. Det ville være klædeligt, hvis nogen med en smule faglighed og etik ville træde i karakter og vælge sundhed fremfor penge for en stund – også indenfor systemet. Sundhed er som bekendt den største rigdom.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 10.01.2023

Cover: Unsplash.com (Ryan Kosmides)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x