Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #69: WHO arbejder på verdensherredømme, mens vaccinedødsfald bliver camoufleret

Det er en spændende tid at være intellektuel med interesse for sundhed, videnskab og bedrag.

DR har en artikel i dag med overskriften ‘Paramediciner i London ser det britiske sundhedsvæsen kollapse for øjnene af ham: ‘Det er værre end under pandemien”, der kan opfattes som et eksempel på, hvordan den aktuelle pandemi af dødsfald som følge af covid-19-vaccinerne bliver forsøgt tildækket af andre årsager såsom strejke blandt ambulancereddere og personalemangel på hospitalerne.

DR skriver også, at Mads Mensah er klar til håndbold-VM efter ny negativ coronatest uden at undre sig over, at testen allerede dagen efter er gået fra positiv til negativ. Det er således coronatestens dårlige reproducerbarhed, der er den mest interessante historie i den nyhed, men det er selvfølgelig for kontroversielt for det medie, der får knap 4 milliarder kroner om året tilsyneladende for at at afstå fra at lave magtkritisk journalistik og i stedet fylde danskernes sind med junk.

Det uafhængige medie Journalista afslører, at DRs generaldirektør scorede kæmpe lønforhøjelse i 2022, så hun nu får knap 4 millioner kroner i årsløn. Det er fuldt forståeligt, at det kræver særlige lederevner at afholde en så stor stab af journalister fra at udføre den profession, som de er uddannet til, især i en historisk tid hvor det aldrig før har været lettere at afdække de store bedrag.

NewSpeek sætter fokus på den måske mest alvorlige sag for tiden, som er, at WHO er ved at overtage verdensherredømmet med den nye pandemitraktat. Hvis den bliver vedtaget, så mister Danmark de sidste rester af suverænitet ved næste tryk på pandemi-knappen, og den totale fascisme kan indføres med voldelig magtanvendelse og tvangsvacciner. Det er i den forbindelse vigtigt at forstå, at WHO ikke længere arbejder for den globale sundhed. De arbejder for deres sponsorer med en solbrilleklædt mand mistænkt for folkemord som generaldirektør. Mere dystert og gangsteragtigt kan det næsten ikke blive, men de fleste er desværre stadigvæk forblændet af WHO-brandet, ligesom det er svært at forstå, at sundhed kan misbruges til at fremme sygdom, død og kontrol, som er, hvad der reelt foregår i coronaens frygtindgydende navn.

Berlingske skriver ‘De er rasende og »voldsparate«. Kampen i en lille flække fortæller alt om verden lige nu’ om voldelige klimaaktivister i Tyskland. Berlingske “glemmer” dog at nævne, at disse klimaaktivister er drevet af særdeles velfinansierede organisationer, der driver hele woke-bevægelsen, der har til formål at forhindre folk i at vågne ved at skabe en falsk oplevelse af at være woke i stedet for rigtigt vågen. Det er dét, der snarere siger “alt om verden lige nu”.

Apropos propaganda så beretter norske Steigan, at de nu bliver brugt i skolemateriale som eksempel på ‘konspirationsteori’. Skolematerialet inklusiv opgavebeskrivelserne til eleverne afslører dog samtidig, hvordan propagandaen virker. Det er tre trin:

  1. Branding af alle konspirationsteorier som tossede og alle mainstreammedier som troværdige, for det er de bare.
  2. Udeladelse af bestemte informationer i mainstreammedierne, f.eks. information om nynazister i Ukraine.
  3. Indoktrinering af falske referencer, hvor mainstreammedier bliver opfattet som de gode kilder, der kan validere alle andre informationer, uden at mainstreammedierne behøver selv at dokumentere deres information. Det er således en indoktrinering til blind autoritetstro, som ungdommen bliver udsat for.

Når information således ikke er omtalt i et mainstreammedie, så forføres eleverne til at konkludere, at det er fake news og konspirationsteori, for hvis det virkelig var sandt, så ville den rigtige presse selvfølgelig omtale det… Er der en voksen til stede?

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 11.01.2023

Cover: Unsplash.com (Marcel Strauß)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x