Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #70: TV2 overgår sig selv i coronapropaganda

TV2’s coronapropagandateam bestående af journalist Natali Braagaard og grafiker Maiken Bang har gjort det igen.

I en ny propagandaartikel med overskriften ‘Immunforsvaret er som en fæstning – men corona har angrebstaktik, der kan forklare stigende smitte med andre virusser’, prøver Braagaard & Bang at forklare og illustrere, at det er coronavirus, der forvolder skade på immunforsvaret. De nævner ganske vist også coronanedlukningerne som en del af forklaringen på, at mange danskere nu døjer med mange forskellige infektioner.

Artiklen prøver at bilde os ind, at hvis man har været smittet med coronavirus, så fungerer immunforsvaret dårligere i lang tid derefter.

Ekspertkilden på denne tossede udenomsforklaring er Søren Riis Paludan, som jeg tidligere har afsløret som værende forbundet med World Economic Forum-medlemsvirksomheden Novo Nordisk Fonden, hvorfor hans mening er at opfatte som et partsindlæg og ikke som en objektiv ekspert. På samme måde burde verdenssundhedsorganationen WHO også ændre sin status til at være advokatvirksomhed for vaccineindustrien. Det er jo sådan, at mennesker i det senmoderne samfund har det med at tjene dem, der betaler deres løn og finansierer deres virksomhed og liv i øvrigt, mens faglighed, sandhed og andre idealer i bedste fald kommer i anden række. Det gør sig formentlig også gældende for WHO og Søren Riis Paludan. De skal selvfølgelig have lov til at udtale sig, men når TV2 igen kun bringer den ene side af sagen, så er der tale om propaganda og ikke journalistik.

TV2-artiklen ignorerer naturligvis den helt oplagte forklaring på det stigende antal infektionssygdomme, som er, at coronavaccinerne har ødelagt immunforsvaret og skabt en form for VAIDS (Vaccine-induced Aquired Immune Deficiency Syndrome). Dette fænomen er blevet kortlagt og dokumenteret af bl.a. det undersøgende, britiske medie The Exposé. Ikke nok med at forekomsten af andre infektionssygdomme stiger fra 5 måneder efter sidste coronavaccinestik; forekomsten af covid-19 stiger også. Der bliver for tiden brugt massive ressourcer fra de ansvarlige magthavere for at dække over denne alvorlige realitet.

Apropos propaganda så skriver DR i dag, at ‘Hån og racisme giver 55-årig mand seks måneders ubetinget fængsel’. Der står videre i artiklen:

“Igennem tre et halvt år har den 55-årige sendt mails til et stort antal modtagere med grove ord vendt mod blandt andre muslimer og jøder. Aktiviteterne er blevet bedømt som propaganda efter straffelovens såkaldte racismeparagraf 266 b.”

Nu bliver man jo i Danmark ikke fængslet for at håne muslimer, men det er klart, at hvis manden har hånet jøder, så må han ind og ruske tremmer. Der er således igen tale om sag, der siger en del om jødernes store magt i Danmark. Jødernes magt – og frygt for at blive opdaget i deres magtudøvelse – fremgår også af den massive beskyttelse fra dansk politi og militær, som de modtager døgnet rundt året rundt samt det forhold, at den tidligere PET-chef, der inviterede Mossad til at dele kontor med PET, i en årrække nu har været regentens højre hånd i politiske affærer.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 12.01.2023

Cover: Unsplash.com (Aman Abdulalim)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x