Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #71: Coronavaccinerne er lige så sikre, som Ukraine er uskyldig

Dagens Avis sætter fortsat spotlight på problemerne med corona og Ukraine. Alt det den almindelige presse behændigt ignorerer.

Man kan følge med i udviklingen af det igangværende fænomen med et stigende antal mennesker, der dør pludseligt, ved at følge massemediernes nyheder om pludselige dødsfald blandt kendte og sportsfolk, da medierne trods alt ikke kan dy sig for at skrive om det. Den seneste tragiske nyhed er, at Lisa Marie Presley er pludseligt død af et hjertestop. Hun blev 54 år.

The Exposé har offentliggjort listen med deltagere til det årlige møde i World Economic Forum i Davos, der foregår nu den 10. til 16. januar. Der er ingen politikere fra Danmark på deltagerlisten.

Steigan afslører en analyse, der viser, at 70 % af Kongressen i USA i coronaåret 2020 var bestukket af store medicinalvirksomheder. Det er således ikke overraskende, at de amerikanske politikere gør, hvad deres bestikkere ønsker.

Steigan bringer en række artikler om situationen i Ukraine. Krigen startede i 2014 med et statskup, hvor bl.a. den nazistiske Azov-bataljon og andre højreekstremister kom til magten. Det medførte undertrykkelse af etniske russere i de gamle russiske provinser i landet. Specielt fra 2020 startede USA militære provokationer i Ukraine på grænsen til Rusland. Den politisk paradoksale situation nu er, at også i Danmark holder de venstreorienterede politiske partier med de højreekstreme nazister i Ukraine. Det kan forklares med den USA-NATO-propaganda om krigen, som den danske presse og efterretningstjenesterne har været så villige til at levere til politikerne og resten af folket. Det vil sige propagandaen om, at Ukraine er et helt uskyldigt land, og at Rusland har invaderet Ukraine helt uprovokeret. Steigan skriver også, at det ukrainske parlament fejrer nazikollaboratør.

I Storbritannien er parlamentsmedlem Andrew Bridgen blevet udstødt fra sit konservative parti, fordi han stod frem og talte offentligt om bivirkningerne ved coronavaccinerne. Samtidig i USA har førsteforfatteren til genanalyse af Pfizer- og Moderna-vaccineforsøg, Joseph Fraiman, anbefalet et øjeblikkeligt stop for coronavaccinationer på grund af alvorlige skader. Fraiman er skadestuelæge og klinisk forsker, og han vurderer, at mRNA-indsprøjtningerne kan øge alvorlige bivirkninger inkl. pludseligt hjertestop.

Brownstone Institute har opgjort skadevirkningerne på børn og unge af nedlukningerne og den øvrige restriktive coronapolitik. Den triste liste omfatter store stigninger i fedme, diabetes, fejlernæring, mental sygdom, voldelig mishandling, seksuel mishandling, selvmord og død.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 13.01.2023

Cover: Unsplash.com (Yura Khomitskyi)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x