Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #72: Store Bededag bør ændre navn til Store Propagandag

Dagens Avis handler om den store bededagsdistraktion, mundbindskrav i Tyskland, coronasenfølger og UFO’er – og så er endnu en Israel-kritiker faldet i voldtægtsfælden.

Jeg har svært ved at regeringens forslag om at fjerne Store Bededag som andet end en stor distraktion, så vi kan spilde vores opmærksomhed og brokketrang på noget mindre vigtigt, mens de faretruende bedrag fortsætter ufortrødent. Det er dog alligevel imponerende så meget spalteplads, regeringens egen presse kan fylde med den underordnede sag.

Tyskland dropper mundbindskrav på længere rejser med offentlig transport. Vildt nok at de har kunnet slippe afsted med den langsomme kvælning af rejsende i så lang tid.

Manchester City-spilleren Benjamin Mendy er frikendt i voldtægtssag. Der kan være tale om falske anklager og/eller honningfældeoperationer, idet Mendy har været meget offentlig om sin støtte til Palæstina. Dermed bliver man Israels fjende, og den zionistiske lobby og efterretningstjeneste er velkendte for at bruge falske sexanklager mod kendte, heteroseksuelle mænd, der vover sig til at kritisere den zionistiske sag eller afsløre deres krigsforbrydelser.

Hunde og hjemmeværnet gør Aarhus Havn klar til det amerikanske militærs indtog. Ja, den fysiske besættelse kommer nærmere og nærmere. Danmark samarbejder selvfølgelig med besættelsesmagten. Det gjorde vi også i 1940.

Byretten slår alarm om endnu længere ventetider. De mangler penge, så de har indført ansættelsesstop. Konsekvensen er, at flere anholdte skal vente i længere tid i ydmygende varetægtsfængsling under torturlignende forhold, hvilket fremmer den fascistiske stats undertrykkende ageren overfor det ulydige folk.

TV2 har to artikler om senfølger af corona. Coronafølger “åd” noget af phd.-studerendes hjernekapacitet, og det er angiveligt veluddannede kvinder, der bliver ramt ekstra hårdt af senfølger. Den primære historie kommer fra Ritzau med afsæt i et nyt forskningsstudie, der viser, at tre ud af fire, der søger hjælp mod senfølger efter corona, er veluddannede kvinder i 40’erne. Løsningen på problemet med senfølger er i følge artiklen, at de ramte skal have flere coronavacciner. Det er professor og overlæge Berit Schiøttz-Christensen, der udtaler til TV2 via Ritzau, at vaccination til en bredere aldersgruppe må genovervejes. Forskningen stammer fra Senfølgeklinik for COVID ved Aarhus Universitetshospital. Det er bemærkelsesværdigt, at endnu flere vacciner er det bedste råd fra systemets førende læger til patienter, der er ramt af senfølger. De skænker det naturligvis ikke en tanke, at det, de kalder senfølger af coronavirus også kan være senfølger af coronavaccinerne, og at de med deres klinik medvirker til at tildække og fortsætte vaccineforbrydelser mod danskerne. Når de vaccinerede også bliver smittet med det, de er vaccineret imod, så kan det jo være særdeles vanskeligt, måske ligefrem umuligt, at identificere årsagen til “senfølgerne”, hvorved det ender som en politisk beslutning, hvilket i praksis betyder, at den diagnose der er flest penge, magt og karriere i bliver valgt.

TV2 skriver også om en ny ufo-rapport vækker opsigt, idet USA rapporterer om 366 “uidentificerbare luftfænomener”. UFO’er og i særdeles invasion fra rumvæsner er den helt store distraktion, og formentlig endnu en velkontrolleret løgnehistorie, der kan introduceres, hvis selv en verdenskrig med atomvåben ikke er distraherende nok.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 14.01.2023

Cover: Unsplash.com (Aaron Burden)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x