Kategorier
Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen

Jette Anne-Marie Hansen tør, hvor Facebook censurerer

Jette Anne-Marie Hansen har udgivet et nyt offentligt indlæg på Facebook, hvor hun skriver alt det, man ikke må for Censurpolitiet.

Annonce:

Jeg synes, at det er så klogt og vigtigt, hvad Jette Anne-Marie Hansen skriver, at det ville være en skam, hvis adgangen til det skal begrænses af Muren på Facebook. Jeg har derfor igen tilladt mig at kopiere og indsætte hendes tekst her, da det som sagt er udgivet som et offentligt indlæg for 15 timer siden. Nu kan det så også læses helt offentligt her og uden risiko for pludselig at blive slettet eller ghostet.


Alle vacciner skal være mRNA-vacciner!

Dette er umådeligt betænkeligt! Nu har medicinalindustrien tænkt sig at bruge mRNA-teknologien i alle vacciner.

Det er et anslag imod menneskeheden af groteske proportioner.

Lad mig forklare: I den artikel, jeg linker til, kan man se en video, hvor Sucharit Bhakdi, MD fortæller, HVORFOR folk bliver syge af mRNA-vaccinen og dør. Dette er kommet frem ved at den tyske patolog, Arne Burkhardt har obduceret en række mennesker, som døde efter at have fået vaccinen. Obduktionen viste, at alle havde skader på deres indre organer, som skyldtes at T-cellerne, de såkaldte “killer-celler”, var gået til angreb på vævet. Dvs. immunforsvaret havde angrebet kroppens egne celler SOM OM de var et patogen, der skulle elimineres.

HVORDAN gik det så til, at kroppens immunforsvar var kommet til at fortolke kroppens egne celler, som et patogen, der skulle elimineres?

Jo, det skyldtes mRNA-teknologiens specifikke virkemåde.

Som vi ved virker mRNA-vaccinen ved at kode kroppens egne celler til at producere dele af det patogen (her Covid-virusset), der skal udvikles immunitet imod. I tilfældet med Covid er det spikeproteinet, man har valgt at kode kroppens celler til at producere, således at immunforsvaret lærer at genkende det og udvikle antistoffer imod det.

Problemet er bare, at vaccinen kommer ind i blodbanen og herfra spreder sig til hele kroppen og at celler i alle mulige organer giver sig til at producere spike-protein – hvilket immunforsvaret genkender som et patogen og angriber med det resultat at vævet ødelægges.

Der sker endvidere også det, at celler i lymfeknuderne, som selv er en del af immunforsvaret, giver sig til at producere spike-protein og bliver angrebet af T-cellerne. Dvs. at en del af kroppens immunforsvar ødelægger en anden del af kroppens immunforsvar!

Af disse to årsager bliver folk syge og dør af mRNA-vaccinen.

Nuvel. Når man nu vil udbrede denne teknologi til også at omfatte de traditionelle vacciner – børnevaccinerne, influenzavacciner etc., må man forudse at nøjagtigt det samme vil ske. Også selv om det ikke er spikeprotein, mRNA’et koder kroppens celler til at producere. For under alle omstændigheder vil det være noget, som det er meningen at immunforsvaret skal fortolke som et patogen for at antistofferne kan udvikles. Og det er stadig kroppens egne celler, der producerer det. Derfor vil T-celler også her gå til angreb på kroppens væv, anrette skader og fremkalde sygdom og dødsfald.

Det er uoverskueligt forfærdeligt at tænke på, at almindelige mennesker tager deres små børn hen til lægen, for at de kan få deres børnevaccinationer i den tro, at det er den samme vaccine som altid – og så er det lavet om til en mRNA-vaccine med de konsekvenser, som er beskrevet ovenfor. Eller at man går til sin læge for at blive vaccineret imod sæsonens influenza uden at vide, at man bliver injiceret med mRNA-teknologi.

Det er ubegribeligt for mig, at det kan få lov til at foregå, at medicinalindustrien udbreder denne teknologi, som har vist sig så forfejlet og katastrofal ved Covid, til alle mulige andre vacciner. Og jeg hører ikke nogen samfundsdiskussion om det. De gør det bare.

Be very afraid!

Jette Anne-Marie Hansen er uddannet mag.art i nordisk filologi fra KUA.


Følg Jette Anne-Marie Hansen på Facebook her

Cover: Unsplash.com (Spencer Davis)

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x