Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #74: Dumhed kan føre til tidlig død og krig

Hovedstrømspressen holder det nu ikke længere hemmeligt, at der er rekordmange, der dør i Danmark.

En professor udtaler til Berlingske, at overdødeligheden kan skyldes nedlukningerne. Problemet ved den forklaring er bare, at der ikke var nogen overdødelighed i 2020, hvor de første og mest massive og traumatiserende nedlukninger blev gennemført. Dødeligheden begyndte først at stige efter introduktionen af vaccinerne mod covid-19, og nu hvor der ikke længere er nogen nedlukninger, men folk er stadigvæk vaccineret, så fortsætter overdødeligheden.

B.T. skrev i går, at det koster 40 millioner om måneden at holde i gang i landets vaccinationscentre, mens 94 % af tiderne er ledige. Når centrene ikke bliver lukket, så kan det skyldes, at nogen har en forventning om, at der snart kommer nye anbefalinger eller krav om massevaccination mod corona eller måske et nyt, farligt virus.

DR beretter, at amerikansk fragtskib losser militært udstyr på Aarhus Havn. Den venlige invasion foregår uden modstand, ligesom det venlige folkemord med coronavaccinerne også fortsætter med ivrig deltagelse af de kommende myrdede selv. Grænsen mellem mord og selvmord bliver i den forbindelse mere og mere flydende. Der er efter min mening tale om en særdeles intelligent form for krigsførelse, hvor våben bliver camoufleret som vacciner, og fjender bliver camoufleret som redningsmænd, mens frygten for immunforsvaret fører til død, og frygten for fred fører til krig. Det er de kloge og rige, der narrer de dumme og fattige. Man fristes til at tænke, om vi overhovedet har fortjent at overleve, når vi er ignorante og ikke engang kan se, at vi bliver bekriget, hvordan vi bliver bekriget, og hvem der står bag den udspekulerede krig mod vores helbred, frihed og velstand.

De dumme danskere, der ikke er bange for corona, er så ofte bange for klimaet. Her har vi så heldigvis det kroniske barn og den levende dukke Greta Thunberg, der netop er blevet ført væk af kampklædt politi i Tyskland i forbindelse med en klimademonstration, der kan redde os som prinsessen på den hvide klimacykel. Den resulterende frygt for corona og/eller klimaforandringer gør, at de dumme danskere, heltemodige som de er, er parate til at ofre både sig selv og deres børn for det, der reelt er en ny, streng Gud, camoufleret som videnskab, der kræver lydighed og ofringer. Er det ikke på tide, at vi går fra Det Gamle til Det Nye Testamente?

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 15.01.-16.01.2023

Cover: Unsplash.com (Sander Sammy)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x