Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #75: 51 gange større risiko for at dø af vaccinen end af covid-19

Ny rapport og laboratorieanalyse af coronavaccinerne udgivet af DissensMedia og The Epoch Times indeholder mange dårlige, men også en enkelt god nyhed.

Der går nærmest ikke en dag uden en nyhed i hovedstrømspressen om, at endnu en kendt person er pludseligt død af hjertestop i en alt for ung alder. Ekstra Bladet skriver således nu, at den 31-årige ‘American Idol’-stjerne CJ Harris døde søndag nat efter et hjerteanfald.

DissensMedia har udgivet en ny rapport af speciallæge Jeanne Rungby. Rapporten refererer til et mindre udvalg af mere end 1300 fagfællebedømte videnskabelige studier og preprints om bivirkninger efter Covid-19-vaccinerne. Myokarditis, betændelse i hjertets muskel, er den – indtil nu – mest kendte alvorlige risiko efter mRNA-vaccinerne, skriver Jeanne Rungby og uddyber:

“Ifølge Dopp og Seneffs rapport fra februar 2022 er risikoen for at dø af vaccinen for unge under 18 år 51 gange højere end risikoen for at dø af Covid-19, hvis de ikke er vaccineret.”

Rapporten er grundigt arbejde og absolut værd at læse ‒ især for folk med en kritisk sundhedsfaglig baggrund og interesse.

NewSpeek roser Berlingske for at være de første ved håndvasken for at få vasket hænder for deres medansvar som nyhedsmedie for den igangværende sundhedsskandale med coronavaccinerne. Berlingske tjener dog fortsat de dybe, mørke magthavere ved på usmagelig vis at forsøge at ramme coronakritiker, læge Vibeke Manniche via løse rygter og påstande fra konkurrenter om hendes datter Mai Manniches smykkevirksomhed. Det ligner i øvrigt et mønster i hovedstrømspressen, at hvis de en sjælden gang vover sig til at kritisere et magtbærende narrativ ved simpelthen at lave klassisk journalistik, så skal de betale og kompensere ved at øge den modsvarende propaganda.

Det er fortsat uklart, hvad det præcis er i coronavaccinerne, der gør dem så farlige. The Epoch Times har udgivet en artikel af Joseph Mercola om de chokerende fund i laboratorieanalyser af injektionsvæskerne. Analyser af en række stikprøver viste, at nogle væsker under mikroskopet var klare som saltvand, mens andre var propfyldt med kontaminanter. I august 2021 afviste Japan 1,63 millioner doser af Modernas mRNA-skud på grund af kontamination. Stikprøverne indeholdt også meget varierende mængder polyethylenglycol, der kan give anafylaktisk chok hos nogle mennesker, ligesom det kan skade immunforsvaret. Den gode nyhed er, at det, som andre laboratorieanalyser har vist som nanoteknologi eller parasitter, formentlig snarere er krystaller af kolesterol, sukker og salt. Resultaterne underbygger de statistiske analyser af bl.a. Max Schmeling, der viser statistisk signifikante forskelle i forekomsten af bivirkninger mellem forskellige batchnumre. Af en eller anden grund så er der med coronavaccinerne ikke den kvalitetskontrol, der normalt er med medicin til injektion. Det er uklart, om dette er intentionelt, eller det skyldes sløseri fra producenterne.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 17.01.2023

Cover: Unsplash.com (Hans Reniers)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x