Kategorier
Public Tilbud

Følg med og kommenter udenom de sociale medier

I en tid hvor de sociale medier eget af Big Tech indfører mere og mere censur, kan jeg heldigvis tilbyde mine følgere en vej udenom systemet.

Du behøver nemlig slet ikke være Facebook eller andre sociale medier for at følge mine udgivelser, kommentarer og små tips ‒ og for at give respons på mine indlæg.

Jeg har i lang tid nu praktiseret det enkle princip, at jeg aldrig besvarer kommentarer på Facebook. Det er ikke for at være arrogant eller irriterende, men jeg ser ingen grund fordi til at bidrage til den censurerende maskine, ligesom det er alt for let at blive misforstået og spilde tid og energi på underordnede konflikter på Facebook. Jeg besvarer til gengæld altid alle relevante kommentarer og spørgsmål, som jeg modtager her på perBrændgaard.dk.

Det er gratis!

Hvis du vil følge alle mine indlæg, så er det lettest at gøre det ved at abonnere på min gratis nyhedsmail. Du kan selv bestemme, hvornår du vil have mail fra mig, og om du vil have mails med det samme eller samlet en gang om dagen eller en gang om ugen. Hvis du ikke gider modtage mails, så kan du når som helst manuelt gå ind og se alle nye indlæg og kommentarer.

OBS: Muligvis ryger mails fra perBrændgaard.dk i din spammappe, så husk at tjekke den mappe.

Hvis du vil læse og skrive kommentarer, så skal du oprette en profil og konto på perBrændgaard.dk. Det er gratis. Klik her for vejledning i, hvordan du gør.

Jeg har siden den 16. februar 2022 monitoreret de vigtige nyheder fra andre medier, og jeg udgiver hver dag en opdateret oversigt, som du kan gå direkte til via dette link. Jeg kommenterer nyhedsstrømmen i Brændgaard Avis, som jeg nu har udgivet hver dag i 75 dage i træk.

Jeg har i dag lanceret en ny side med tips og kommentarer, som jeg håber kan lokke både mig selv og mine læsere endnu længere væk fra Facebook. Det er i hvert en side, som jeg vil opdatere løbende med små tips og kommentarer til aktuelle begivenheder, dvs. det som man ellers bruger de sociale medier til. Forskellen er, at man på min oversigt er sikker på at få en komplet oversigt, uden at Facebooks algoritmer eller manuelle Censurpoliti har manipuleret med receptionen.

Hvis du synes godt om mit arbejde, og hvis du vil have adgang til mere, så overvej at købe et abonnement eller at give en donation.

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x