Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #77: Demonstranter i Brasilien bliver nu tvangsvaccineret

Det er desværre ikke kun i Brasilien, at der bliver ført krig mod folkets frihed, sundhed og trang til fredelig sameksistens.

NATO-chef udtaler i følge DR, at Ukraine vil få tungere og mere moderne våben. Meget tyder på, at Ukraine-krigen kan blive en ny evighedskrig ligesom Vietnam-krigen. En evighedskrig fortsætter, indtil folket står sammen og insisterer på fred. Det fik sat en stopper for Vietnam-krigen, og det kan også stoppe den lige så absurde Ukraine-krig.

Over 200 superrige kræver, at de skal betale mere i skat, beretter DR også. Det kunne tyde på, at nogen i toppen er begyndt at ryste i bukserne over, at den almene befolkning opdager, hvor ekstremt uretfærdigt verdens rigdom er fordelt ‒ og at de ekstremt rige ikke er blevet ekstremt rige ved at arbejde ekstremt meget. Scenen er sat til en god, gammeldags revolution.

Det britiske medie The Exposé har bragt en ny række afslørende artikler om corona- og vaccineskandalen. Dødeligheden i England og Wales er tårnhøj. I England prøver myndighederne at forklare den stigende dødelighed af hjertekarsygdom ved, at patienter glemmer at tage deres medicin mod forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Fakta viser imidlertid, at der ikke har været nogen nedgang i recepter gennem de seneste tre år, så det er tydeligvis et forsøg på at skjule den reelle dødsårsag. I starten af pandemien fik myndighederne og hospitalerne i Storbritannien covid-19 til at fremstå mere dødelig end den var ved at diagnosticere alle dødsfald af alle typer lungebetændelse som covid-19. Det skabte illusionen af covid-19 som en meget dødelig, ny sygdom.

The Exposé afslører, at BioNTech, der er udvikleren af den mRNA-coronavaccine, som Pfizer markedsfører, fortolkede WHO-regler særdeles kreativt, så BioNTech slap afsted med at udføre forsøg på mennesker med BNT162b2-vaccinen helt uden at have gennemført sikkerhedsstudier på dyr, som ellers er normal procedure. Det britiske medie afslører også, at BioNTech begyndte udviklingen af deres “vaccine”, før pandemien var deklareret, hvilket tyder på at nogen i BioNTech’s ledelse har haft kendskab til agendaen på forhånd.

I Brasilien har der været voldsomme demonstrationer mod landets nye Lula da Silva-regime, som demonstranterne påstår er baseret på valgsvindel. 763 demonstranter er nu fængslet, og de bliver bl.a. udsat for tvangsvaccinering med coronavaccinen, som mange af dem opfatter som en dødssprøjte.

The Exposé har også bragt en oversigt over de kollaboratører, der deltager i det igangværende World Economic Forum-møde i Davos. Listen omfatter bl.a. Stéphane Bancel fra Moderna og Laurence Fink fra BlackRock. Blandt de 10 virksomheder, der har sendt flest delegerede til Davos, findes vi bl.a. fødevare- og dagligvarevirksomheden Unilever, der står bag kendte mærker som bl.a. Knorr, Ben & Jerry’s, Frisko, Magnum, Zendium, Neutral, Rexona, Axe og Biotex.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 19.01.2023

Cover: Unsplash.com (ThisisEngineering RAEng)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x