Kategorier
Forside Gratis analyse Propagandabloggen Public

Falsk anholdelse: Greta Thunberg og tysk politi afsløret

Propagandisterne vil nok være mere omhyggelige fremover med deres godkendelse af fotografer til arrangementer med Greta Thunberg.

Jeg tillader mig her at udgive en tekst forfattet af M Jensen Assentoft i et offentligt opslag på Facebook for 9 timer siden. Teksten tager udgangspunkt i den tydeligvis iscenesatte anholdelse af Greta Thunberg ved en klimademonstration i Tyskland forleden. Derefter leverer M Jensen Assentoft en klar og korrekt analyse af situationen og vores fælles fremtid.


Nåda, det ser ud til at arrestationen af Greta Thunberg er fuldkommen iscenesat. Man kan se, at udsendelsen er ganske velproduceret (mange skuespillere, dyre kameraer og boomstænger), hvilket fortæller os (side om side med meget andet), at hendes kampagne har mange penge i ryggen og det indikerer, at hun tjener det selvsamme etablissement, hun i årevis har foregivet at revse. Dette og mange andre detaljer fortæller mig, at klimakampen er en forklædt klassekamp – mellem en global elite og resten af os.

Implikationer: Klimakampen er side om side med corona-‘pandemien’ og ‘krigen’ i Ukraine nok en måde at likvidere outsidernes (din og min) økonomi via godhedens nødværger, imens man for dødsboernes kompostpenge subsidierer insidernes udbygning af det digitale kontrolnet. WHO-traktaten vil levere et sådant regelsæt og en sådan regeringsmekanisme, der kan lukke, lamme og likvidere stadig mere uafhængig infrastruktur (den lille købmand, den lokale landmand, den lokale sparekasse, dine kontanter osv.) uden for kontrolnettet, indtil det eneste som står, er skinnerne ind i digitale koncentrationslejre. Så længe medier og myndigheder ser sig nødsaget til at finde på løgne som disse, lever vores suverænitet – men den dag digitale penge og sundhedspas bliver din forudsætning for at deltage i samfundet, er den sidste længe i kvægindhegningen lukket og vi ser ind i et århundredlangt slavesystem.

Teksten henviser til denne video:

Cover: Unsplash.com (Callum Shaw)

Følg M Jensen Assentoft på Facebook

Tilmeld
Besked om
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x