Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Sport og vaccine er en farlig cocktail: 1.696 % stigning i pludselig død

Sportsfolk og ivrige motionister, der er coronavaccineret, har forøget risiko for at dø.

Joseph Mercola har udgivet en faktabaseret artikel om dødsfald blandt atleter i mediet The Epoch Times den 17. januar 2023. Her er nogle af hovedpunkterne fra artiklen.

Gennem de seneste to år (2021 og 2022) har mere end 1.650 professionelle og amatør-sportsfolk kollapset på grund af hjertestop, og 1.148 af episoderne var fatale. Mellem januar og april 2022 var forekomsten af pludselig død blandt sportsfolk 1.696 % over det normale.

Frem til den 23. december 2022 havde det amerikanske VAERS-system til afrapportering af vaccinerelaterede bivirkninger modtaget 33.334 rapporter om død efter coronavaccinen, 26.045 tilfælde af myocarditis og 15.970 hjerteanfald.

Sportsfolk døde også af pludselig hjertestop før coronavaccinerne. Årsagen er velkendt, nemlig hypertrofisk cardiomyopati, dvs. en unormal fortykkelse af hjertemusklen. Det er den primære årsag til dødsfald hos professionelle atleter, da sygdommen er svær at diagnosticere uden obduktion, og da den ofte er uden symptomer, indtil hjertet går i stå.

Den mest oplagte forklaring på den pludselige stigning i pludselig død blandt sportsfolk nu er, at mRNA-vaccinen og sport er en farlig cocktail. Det ser ud til, at ca. 2,5 % de coronavaccinerede får hjerteskader, og 90 % af dem er mænd. Det primære problem er betændelse i hjertemusklen (myocarditits). Problemet forstærkes af hormonet adrenalin, der udskilles i store mængder under udøvelse af sport på grund af kombinationen af intens fysisk aktivitet og kamp/konkurrence.

Kilde: Joseph Mercola. Are Athletes Dropping Dead From the COVID Jab? The Epoch Times. 17.01.2023.

Cover: Unsplash.com (Dmitrii Vaccinium)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x