Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #78: Professor konkluderer, at vaccinererne er den primære årsag til overdødeligheden

Det norske medie Steigan har bragt en række interessante artikler om coronaskandalen.

Martin Neil, professor i datavidenskab og statistik fra Queen Mary-universitetet i London, har gennemgået data om den aktuelle overdødelighed i verden med henblik på at finde de mulige årsager. Blandt de mest oplagte mulige årsager til overdødeligheden er covid-dødsfald, langvarig covid-dødsfald, vaccinedødsfald og lockdown-dødsfald. Overdødeligheden i Norge for de sidste 18 måneder var i øvrigt på hele 11,9 %. Martin Neils meget grundige analyse viser, at covid-19 ikke var årsag til øget dødelighed (heller ikke langvarig covid), det var heller ikke svigt i sundhedssystemet, der var årsag til den øgede dødelighed, nedlukningerne kan muligvis have øget dødeligheden, coronavaccinerne var ikke effektive, og den primære årsag til overdødeligheden var i følge professoren vaccinationsprogrammet.

En fagfællebedømt videnskabelig undersøgelse har vist, at mus, der får mere end fire stik coronavaccine, har kollaps i evnen til at bekæmpe coronavirusset. De nye fund understreger det problematiske i at fortsætte med boosterstik, ligesom det bidrager til at forklare sammenhængen mellem vaccinationsstatus og forekomst af covid-19 i befolkningen. Vaccinerne øger simpelthen risikoen for at blive ramt og syg af det, som de bliver solgt på at beskytte imod.

Steigan har også bragt et par interessante artikler om, hvordan magteliten udøver magten rent operationelt. De to centrale spillere er WHO og WEF. WHO er gået fra at være rådgivende til instruerende global sundhedsmyndighed samtidig med, at den globale kapitalelite har købt sig til kontrollen over WHO. WEF (World Economic Forum) udøver sin magt ved at udarbejde politik (dvs. formulere målsætninger og konstruere narrativer) uafhængig af demokratiet, som reduceres til at udføre den formulerede politik. Styrken ved WHO og WEF er deres gigantiske økonomiske magt. Svagheden er, at deres politik er baseret på bedrag, der forholdsvis let kan afsløres ved hjælp af gammeldags journalistik og videnskab.

ChaosNavigator har udgivet tredje og sidste del af artikelserien om det jødisk-zionistiske Rothschild-dynasti, der står bag mange af verdens største problemer, ikke kun Israel. Her er et lille uddrag:

“Rothschilds egentlige grumme magt er komplet usynlig i mainstream medierne og den generelle historiebevidsthed. Magten bag magten er altid gjort forsætlig usynlig, for ellers ville en magt bag magten ikke kunne eksistere uanfægtet. At magten bag magten eksisterer, er en konklusion som er valideret på baggrund af konkrete historiske analyser. Rothschilds står bag Rockefellers og BlackRock, og dermed teknokratisk transhumanisme. At Rothschilds i sig selv kan være en plov for en endnu mere skjult magt, The Black Nobility, er en anden historie. Begge mafiaer arbejder sammen. Undertrykt historie. Sejrherrerne skriver historien.”


The Sorte Nobilitet omfatter familier med tæt tilknytning til magteliten fra Romerriget og den romersk-katolske kirke inkl. pavefamilier. Konspirationsteorien er, at disse italienske familier stadigvæk i dag udgør en stor, hemmelig magtfaktor som følge af deres ophobede rigdom gennem mange generationer (mange flere end Rothschild-familien) og sociologiske mekanismer via dyb infiltration af det synlige magtsystemer.

Som ChaosNavigator også skriver, så samarbejder Rothschild og Den Sorte Nobilitet, og det er jo nærmest et samarbejde med bibelske dimensioner, da det som bekendt også var et samarbejde mellem jøder og romere, der førte til korsfæstelsen af Jesus. Det forløb er detaljeret beskrevet i Det Nye Testamente. Den romerske konstruktion af kristendom og samlingen af tekster i den bog, vi i dag kender som Biblen, har historisk set været den mest magtfulde løftestang for den samtidige udbredelse af den romerske og den jødiske magt i verden. Det kristne budskab i kirkedommen er jo indirekte et budskab om, at det jødiske folk er udvalgt af Gud til at lede og regere, mens kristne skal sidde passivt og glo på korset og synge salmer. Kristendommen har på den måde virket som en trojansk hest, der har ført romerne og jøderne rundt i verden. Meget tyder på, at dette langsigtede projekt og samarbejde mellem jøderne og romerne, der dybest set handler om verdensherredømme og undertrykkelse, nu er gået ind i en sidste og afgørende fase, hvor de fleste af håndlangerne næppe kender projektets lange historie.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 20.01.2023

Cover: Unsplash.com (Mateus Campos Felipe)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x