Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #91: Krigen kan vindes på to måder

Den britiske pendant til DR, BBC, er kommet under pres for censur og løgne, beretter det kritiske medie The Exposé.

Presset på BBC kommer både indenfor og udenfor Storbritannien. Flere i USA har anlagt retssag mod BBC og andre for online censur. Samtidig har fredelige protestanter dækket fronten af BBC-bygninger med klistermærker og plakater.

Den 10. januar annoncerede Robert F. Kennedy Jr., der er formand for Children’s Health Defense, at han og flere andre sagsøgere havde afleveret et banebrydende, nytænkende søgsmål om mistillid og grundlovsbrud mod BBC, The Washington Post og de to nyhedsbureauer Reuters og The Associated Press.

Foratter Mark Twain skrev engang de berømte ord, der er meget sigende om den nuværende verdenssituation:

“Det er lettere at snyde folk end at overbevise dem om, at de er blevet snydt.”

Jeg tænker her især på coronasituationen, som er det af de igangværende store bedrag, jeg har fulgt og studeret mest intensivt. Mark Twains visdomsord er jo nok desværre alment gældende, men der er to situationer, hvor det er ekstra svært at overbevise folk om, at de er blevet snydt. Den ene situation er den, hvor bedraget har medført, at man har gjort noget, der ikke kan gøres om, som muligvis har medført alvorlig skade på en selv eller ens børn. Jeg tænker her især på coronavaccinerne. Man vil da forståeligt nok have en tendens til at afvise al kritisk information. Den anden situation er, hvor man er blevet snydt til at aktivt at medvirke til bedraget i et omfang, der, hvis kritikerne har blot nogenlunde ret i deres kritik, er decideret kriminelt og strafbart. Det er en velkendt taktik i organiseret kriminalitet, at man sørger for at gøre alle medskyldige, så alle har noget stort at miste, hvis sandheden kommer frem ‒ med det resultat at alle holder kæft simpelthen af frygt for selv at blive afsløret.

Det betyder, at de mennesker, der er bedst kvalificeret til at efterforske mistankerne om organiseret coronakriminalitet, er dem, der ikke er vaccineret og ikke har medvirket i gennemførelsen af den skadelige coronapolitik. Alle andre er pr. definition inhabile. Dansk politi er ikke til nogen hjælp, da de selv har medvirket i overgrebene, og da politiets øverste chef, rigspolitichef Thorkild Fogde, selv er coronakriminel ved udstedelse af de ulovlige actioncards i forbindelse med minkmassakren. Da der var bredt flertal i Folketinget for den fascistiske, uvidenskabelige og ekstremt sundhedsskadelige coronapolitik, så skal vi heller ikke forvente opbakning fra den kant. De statsfinansierede medier er komplet umulige, og de har i dén grad gjort sig selv medskyldige ved at udføre ensidig propaganda for en bedragerisk og forbryderisk politik.

Der er i virkeligheden kun to muligheder. Den ene er massiv folkelig oplysning og vækkelse efterfulgt af massive protester og folkelig insisteren på sundhed, videnskab, frihed, sandhed og retfærdighed. Denne nedefra-og-op-strategi går langsomt fremad. Den anden mulighed er, at magtfulde personer med integritet, bl.a. i Forsvarets ledelse, går sammen om at bekæmpe det, der reelt er en 5. kolonne krigsførelse mod Danmark og det danske folk. Det er krigsførelse indefra via infiltration og landsforræderi.

Besættelsesmagten er ikke en enkelt, fremmed nation, men et netværk af en global elite på tværs af både fremmede nationer og med danske medlemmer. Det er en global elite, der ikke er demokratisk valgt. Magten bliver udøvet bl.a. via den udbredte norm også blandt danske toppolitikere om, at globalistisk loyalitet er vigtigere end lokal fornuft. Denne norm er bl.a. drevet af karrierepolitikeres viden om, at næste karrieretrin efter en toppost i dansk politik er en toppost i en globalistisk institution som f.eks. Helle Thorning-Schmidts stilling som chef for Facebooks censurpoliti og Anders Fogh Rasmussens stilling som NATO’s generalsekretær. De fedter derfor opad i magtsystemet på samme måde og ud fra den samme drivkraft, der driver alle andre karrieremennesker ind i dén eksistentielle blindgyde. Man kan da tale om, at begrebet ‘kriminel karriere’ har fået en helt ny og meget mere skræmmende betydning.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 23.01.2023

Cover: Unsplash.com (Antonino Visalli)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x