Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

SSI-rapport: Vaccination øger risikoen for covid-19 efter 84 dage

SSI ved udmærket godt, at vaccinerne ikke beskytter varigt mod covid-19. De øger tværtimod risikoen efter 84 dage.

Negativ vaccineeffektivitet (VE) betyder, at flere vaccinerede end uvaccinerede bliver ramt af det, de er vaccineret imod.

Statens Serum Institut (SSI) offentliggjorde den 4. januar 2022 rapporten ‘Covid-19 ‒ Gennembrudsinfektioner og
vaccineeffektivitet Uge 1 | 2022
‘.

Her opgjorde de i figur 3 på side 12 vaccineeffektivitet (VE) mod covid-19-infektioner efter fuld effekt af primært vaccinationsforløb over tid fordelt på 16-64-årige og ≥65-årige personer.

De officielle danske data viser således, at vaccineeffektiviteten for personer på 65 år og derover blev negativ fra opgørelsen fra perioden 11. september til 9. oktober 2021 frem til opgørelsen fra 4. december 2021 til 1. januar 2022. Det vil sige en varighed på 84 dage (knap 3 mdr.) efter ‘fuld vaccination’.

Figuren viser også, at faldet i vaccineeffektivitet var hurtigere for Pfizer- end Moderna-vaccinen, men efter 84 dage var vaccineeffektivitet lige negativ for dem begge. Det betyder, at de vaccinerede har større risiko for covid-19 end de uvacccinerede.

Samme tendens med faldende vaccineeffektivitet over tid blev også set blandt de 16-64-årige. Den nåede dog ikke at blive negativ efter de 84 dage, som undersøgelsen varede, selvom den for Pfizer-vaccinens vedkommende nåede 0-punktet. Det må forventes, at der ikke skulle mange flere end 84 dage siden sidste stik til, at vaccineeffektiviteten var negativ for begge vacciner også hos den yngre aldersgruppe.

I samme rapport på side 4 har SSI defineret vaccineeffektivitet:

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne921016 Hansen
søndag, 12 februar 2023, 19:03 19:03

Dejligt at du igen gør, det du er god til. Jeg har lige lavet en opgørelse for min familie: 1 har haft corona efter 2 stik 2 gange. 4 har haft corona 1 gang efter 4 stik. 1 har haft corona 1 gang efter 2 stik og 1 har haft corona 1 gang efter 3 stik. Kort sagt har vi alle haft corona, selvom vi er blevet vaccineret. Jeg kan jo altid være bagklog, men vaccinen har ikke virket hos os. Næste gang vil jeg nok overveje om ikke jeg har fået nok.

Marianne921016 Hansen
søndag, 12 februar 2023, 19:38 19:38

Flere i min uvidenskabelige undersøgelse er af den opfattelse, at de ikke blev så syge af corona pga. de havde fået vaccinen. Men det kan vel kun være gæt og grimasser?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x