Kategorier
Frihedspressen Indlæg Pensum Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Propagandastudier er den vigtigste akademiske disciplin for menneskehedens fremtid

Danske universiteter bør tilbyde akademisk uddannelse i propagandastudier. Propaganda er af professor i propagandastudier Piers Robinson defineret som ‘organiseret, overtalende kommunikation‘. Propagandastudier er den akademiske […]

Danske universiteter bør tilbyde akademisk uddannelse i propagandastudier. Propaganda er af professor i propagandastudier Piers Robinson defineret som ‘organiseret, overtalende kommunikation‘. Propagandastudier er den akademiske […]
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading