Kategorier
Den Politiske Blog Gratis Indlæg/Post Public

WHO må og skal stoppes nu!

Den nye WHO-pandemitraktat må og skal stoppes, da den fjerner Danmarks selvbestemmelse og truer vores frihed og sundhed.

Uanset hvad du mener om Mette Frederiksen-regeringens coronahåndtering eller de såkaldte vacciner mod covid-19, så må vi nu stå sammen for at forhindre, at WHO’s nye pandemitraktat bliver vedtaget.

Vi skal som minimum arbejde for, at Danmark IKKE underskriver aftalen. Vi bør samarbejde internationalt, så friheds- og sundhedselskende folk i alle lande står sammen og holder deres nationer ude af den nye aftale. Det vil være meget lettere for Danmark at være udenfor WHO, hvis andre lande, som vi samarbejder med, også vælger at træde ud. Denne beslutning er nødt til at komme via politisk pres nedefra, dvs. fra folket på medlemmerne af Folketinget – via faktuel, fredelig og insisterende oplysning og appel til de individuelle folketingsmedlemmers samvittighed. Alle folketingsmedlemmerne skal vide, at hvis de ikke gør noget ved denne største frihedstrussel siden 2. Verdenskrig, så er de medskyldige i, at Danmarks suverænitet bliver overdraget til en ikke-demokratisk, global organisation.

Slutmålet bør være, at WHO i sin nuværende form bliver helt opløst, da organisationen ikke længere arbejder for folkesundhed. Det nuværende WHO arbejder for deres sponsorer, der har økonomiske og politiske interesser i at indføre direkte eller indirekte vaccinetvang og et decideret vaccinebaseret samfund.

Klik her for mere information om problemerne ved WHO generelt og de konkrete trusler i den nye pandemitraktat.

Her er en kort opsummering af problemerne og truslerne:

  1. Den nye pandemitraktat skaber det juridiske grundlag for, at WHO reelt kan operere som en udemokratisk verdensregering.
  2. Danmarks regering står til at miste magten over Danmark, når WHO beslutter, at der er en pandemi. Folketinget og de danske domstole mister også deres magt under en pandemi.
  3. Det er muligt for WHO at udråbe kronisk pandemi, hvorved det er helt slut med selv den mindste grad af demokrati og folkestyre.
  4. WHO har via deres håndtering af det nye coronavirus i 2019 og svineinfluenza i 2009 historisk set bevist, at de i en ganske ekstrem grad overdriver sundhedstruslerne fra virus.
  5. WHO har via deres håndtering af det nye coronavirus i 2019 og svineinfluenza i 2009 historisk set bevist, at de anbefaler utilstrækkeligt dokumenterede og særdeles risikable vacciner og frihedsbegrænsninger mod utilstrækkeligt dokumenterede virusser og sygdomme, mens de ignorerer naturlig immunitet og frihedsbaserede tiltag, herunder ernæring.
  6. WHO’s offentligt tilgængelige regnskaber viser, at de modtager ca. en halv milliard kroner om måneden direkte eller indirekte fra vaccineindustrien.

Cover: Unsplash.com (Nadine Shaabana)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x