Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Det er umuligt at skifte køn

‘Kønsskifteoperation’ er falsk varebetegnelse. Det er simpelthen ikke muligt at skifte køn.

Menneskers køn er bestemt af kromosomerne.

Et kromosom er i følge Den Store Danskeen lille, langstrakt struktur, som bærer arvelige egenskaber (gener), og som muliggør genernes nedarvning. Generne består af nukleinsyren DNA. Kromosomer findes i cellekernen (se celle) hos planter og dyr i et antal, som er karakteristisk for den enkelte art.

En pige eller kvinde er et menneske med to X-kromosomer.

En dreng eller mand er et menneske med et X-kromosom og et Y-kromosom.

En ægte kønsskifteoperation omfatter derfor ændring i kromosomerne, og dette er fysisk, teknisk og biologisk komplet umuligt.

En mand, der får fjernet sin penis og indopereret silikonebryster, bliver ikke til en kvinde, men simpelthen en mand der har fået fjernet sin penis og indopereret silikonebryster.

En kvinde, der får fjernet sine bryster og indoperereret en penis, bliver ikke til en mand, men simpelthen en kvinde, der har fået fjernet sine bryster og indoperereret en penis.

En mand, der tager testosteronhæmmende medicin og østrogentilskud, bliver ikke til en kvinde, men simpelthen en mand, der har taget testosteronhæmmende medicin og østrogentilskud.

En kvinde, der tager østrogenhæmmende medicin og testosterontilskud, bliver ikke til en mand, men simpelthen en kvinde, der har taget østrogenhæmmende medicin og testosterontilskud.

Det er af disse årsager biologisk og medicinsk forkert at tale om ‘kønsskifteoperationer’, da det er umuligt at skifte køn. Man bliver heller ikke en djævel af at få indopereret horn i panden, ligesom man heller ikke bliver en hund ved at få indopereret en hale. Man kan godt bilde sig både det ene, det andet og det tredje ind, men selvom indbildningen er kollektiv, så er der stadigvæk tale om en indbildning.

Som tilhænger af frihed, så mener jeg, at folk skal have lov til at gøre ved deres kroppe, som de vil, og de skal lov til at bilde sig ind, hvad de vil, men vi er nødt til som fællesskab at holde fast i rationalitet som samfundsbærende princip. Og det er nu, vi skal sige STOP, mens det stadigvæk er muligt at stoppe den kollektive galskab, som populariseringen af transkønnethed efter min mening er et udtryk for. Det betyder ikke, at vi skal insistere på at være i den modsatte, stokkonservative grøft. Der findes faktisk en gylden middelvej med plads til både frihed og fornuft.

Når det er blevet muligt at gøre transkønnethed trendy, så er det efter min opfattelse på grund af disse to fænomener i tiden:

  1. Mange mennesker døjer med identitetsproblemer
  2. Der er sket en fusion af køn, seksualitet og identitet

Når den enkeltes søgen efter identitet sker i et samfund, hvor der er udbredt en opfattelse af, at der finder 72 forskellige køn eller endnu flere, som i virkeligheden slet ikke er køn, men derimod forskellige seksuelle orienteringer og tilhørende identiteter, så sker der en stigning i transkønnethed, da det er en måde at skabe en attraktiv identitet, der giver opmærksomhed og anerkendelse.

Folk må efter min mening identificere sig med eller som hvad som helst, men hvis denne irrationalitet bliver den herskende samfundsnorm, så baner det vejen for andre irrationaliteter, der dybest set kan true menneskehedens fremtid. Det er således min opfattelse, at udbredelsen af transkønnethed er planlagt af dem, der ønsker Den Fjerde Industrielle Revolution, der kræver en ophævelse af de normale grænser for biologi. Transkulturen er den megatrend, der fjerner modstanden mod den bioteknologi, der i sidste ende kan føre til, at alle mennesker bliver til fjernstyrede, lykkelige slaverobotter.

Test dig selv: Sådan finder du ud af, om du er en mand eller en kvinde

Cover: Unsplash.com (Meg)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne921016 Hansen
fredag, 17 februar 2023, 19:20 19:20

Fin og morsom forklaring på menneskers køn. En forklaring alle ville kunne finde ud af, hvis de gad. Det er altid klogt selv at undersøge sagerne inden man udtaler sig. Men det virker ikke som om, det er tilfældet her. I det hele taget hersker der en meget dårlig debatkultur både på de sociale medier og “live”. Der er bare den forskel at så snart debatten ikke er “live” føres den bag skærmene og her kan debatørerne være anonyme og så bliver der gået til den med uforskammetheder og udfald, der ofte intet har med sagen at gøre. Ved anvendelse… Read more »

Saladin B
fredag, 17 februar 2023, 20:52 20:52

Havde helt glemt at der muligvis kan være en dybere mening med hvorfor denne trend nu er så vigtig.. Klaus Swab nævner flere gange at biologien skal gøres grænseløs. For at “lære” befolkningen om dette er det genialt fra hans side at booste denne del i samfundet. mRNA indsprøjtninger med alle mulige metaller er også en del af det med at vi skal kunne ændres fysisk og efter deres ønske

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x