Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #99: To konspirationsteorier om corona bliver mainstream

Coronapolitikken blev tvunget igennem, mens sundhedsfagfolk blev undertrykt af frygten for det kinesiske designervirus.

Direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, har i B.T. nu afsløret, at han blev udsat for politisk pres til at håndtere coronasituationen på en bestemt måde. Afsløringen kommer i kølvandet på en ny rapport, der viser, at embedsmænd oplever et stigende politisk pres i deres arbejde. Det underbygger konspirationsteorien om, at corona aldrig har handlet om sundhed, men udelukkende om politik, dvs. udøvelse og fordeling af magt og autoritet i samfundet. Søren Brostrøm indrømmer dermed også, at han ikke har passet sit arbejde godt nok, da arbejdet som direktør for en faglig styrelse netop er at modstå det politiske pres til at misbruge sundhed til politiske formål, og det kan ikke undskyldes med “stigende tempo i beslutningsprocesserne”.

Problemet er selvfølgelig, at Søren Brostrøms arbejdsgiver er den regering, som han burde beskytte folkesundheden imod. Det peger på samme systemiske problem, som vi ser i forhold til hovedstrømspressen, der er finansieret af dem, som folket tror, de holder øje med, mens de opfatter sig selv som “frie”, hvilket de umuligt kan være, når de er økonomisk afhængige af de magthavere, som deres læsere tror, at de er sat i verden for at kritisere. Det er ganske absurd, når man tillader sig at tænke blot en anelse dybere over mediesystemet.

Den anden konspirationsteori om corona, som nu bliver bekræftet i hovedstrømmen, er, at det nye coronavirus ikke er opstået naturligt ved en mutation på et dyremarked i Wuhan, men derimod rundt om hjørnet i et laboratorie i samme kinesiske by. Det er efterforskning fra amerikanske FBI, der peger på det, og den efterforskning bliver omtalt i hovedstrømspressen. De nye afsløringer har fået Weekendavisen til at advare mod, at alle kritiske teorier bliver afvist som konspirationsteorier, da der jo åbenbart er nogle af de alternative opfattelser, der er tættere på sandheden end de fortællinger, der bliver fabrikeret i kommunikationsafdelingerne hos ministerier og myndigheder.

Meget passende ændrer corona status den 1. april til ikke samfundskritisk sygdom. Det har været den største og dyreste Aprilsnar i verdenshistorien.

Nu er det egentlig ikke rimeligt at kalde det nye coronavirus for et kinesisk designervirus, da virusset er udviklet og patenteret af medicinalvirksomheden Moderna, der har hovedkontor i USA. Hjernen bag var israeleren Tal Zaks. Siden lanceringen af det nye coronavirus og den tilhørende vaccine er Tal Zaks gået tilbage til sine israelske rødder og blevet bestyrelsesformand for Teva. Teva er et israelsk medicinalfirma, der blev grundlagt i Jerusalem i 1901. Teva har været i Danmark siden 2006, fremgår det af Tevapharm.dk.

Kilder, inspiration og flere nyheder: Nyhedsportalen 03.-04.03.2023

Cover: Unsplash.com (Branimir Balogović)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x