Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Public

Ekspertvidne om coronapolitikken: “De værste folkesundhedsfejl i historien”

Sundhedsvidenskabelige eksperter fra Harvard, Johns Hopkins og Stanford har vidnet ved en coronapandemihøring i den amerikanske kongres, der havde første møde i tirsdags den 28. februar.

Robert F. Kennedy Jr. citerer på Twitter fra kongreshøringen: “Den værste gerningsmand ud i misinformation under pandemien har været den amerikanske regering“. Der er tale om uvildige eksperter, der beskylder den amerikanske regering for at have udført massiv misinformation af befolkningen. Da den danske regering har kommunikeret de samme budskaber som den amerikanske og i store træk ført den samme politik, så er det rimeligt at forlænge kritikken til også Mette Frederiksen-regeringens coronahåndternig.

The Defender har en længere artikel om eksperternes hårde vurderinger af den amerikanske regering. Ekspertvidnerne var bl.a. professor Jay Bhattacharya, professor Martin Kulldorff, professor Marty Makary og lederen af the American Public Health Association.

Overgreb uden gavn

Her er et uddrag af nogle af ekspertudtalelserne:

  • Professor Makary: “offentlige sundhedsembedsmænd har begået mange tragiske fejl under pandemien inkl. ignoerering af naturlig immunitet, afvisning af laboratorielæk som konspiration, skolenedlukninger, mundbind til små børn”
  • Professor Makary kritiserer de barske politikker for at være virkningsløse overgreb: “I begyndelsen af 2022 havde omkring 95 % af amerikanerne fået COVID, på trods af de hårde modforanstaltninger i de fleste stater”
  • Professor Bhattacharya: “Overvejede beslutningstagere i folkesundheden lige så grundigt skaderne af deres politikker som deres formodede fordele? Hvorfor ignorerede myndighederne genvundet immunitet eller vaccinens manglende evne til at forhindre sygdomsoverførsel?”
  • Professor Bhattacharya: “offentlige sundhedsmyndigheder ignorerer klare videnskabelige data om, at COVID-infektion og erhvervet immunitet er lige så stærk eller stærkere end vaccine-erhvervet immunitet.”
  • Professor Bhattacharya betegner coronapolitikkerne som: “udbredt krænkelse af borgerlige frihedsrettigheder“.
  • Professor Kulldorff sagde, at de barske politikker med nedlukninger etc. i sig selv var årsag til mange dødsfald: “Lockdown-skader, skolelukninger, folk, der ikke tager til lægebesøg … har dræbt mange amerikanere og vil fortsætte med at gøre det i de næste par år; lockdowns havde enormt negative konsekvenser for folkesundheden.”
  • Professor Makary: “Den værste gerningsmand ud i misinformation under pandemien har været den amerikanske regering”
  • Professor Kulldorff: “Disse fiaskoer skyldes opgivelse af grundlæggende principper indenfor folkesundhed, inklusive et eksklusivt fokus på én sygdom på bekostning af alle andre, og forsøget på at undertrykke eller udrydde COVID, hvilket var umuligt.”

Professor Bhattacharya forklarede også, hvordan han var blevet udsat for massiv censur på de sociale medier, hvilket førte til at han deltager i et søgsmål mod Biden-regeringen om censur, idet regeringens sundhedsmyndigheder i følge Bhattacharya misbruger deres magt til at samarbejde med sociale mediefirmaer om at kontrollere den offentlige samtale om covid-videnskab og -politik.

Reference:

Michael Nevradakis, Ph.D. ‘Worst Public Health Mistakes in History,’ Witness Tells COVID Pandemic Oversight Committee. The Defender. 01.03.2023 LINK

Cover: Unsplash.com (Elijah Mears)

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x